Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Ερέτρια: Τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του διοικητή της ΕΛ.ΑΣ. - Άφησε πίσω του το τριών μηνών παιδί του

Ο 30χρονος ήταν διοικητής του τμήματος τα τελευταία δύο χρόνια

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο εντοπισμός του 30χρονου Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.


Όπως γίνεται γνωστό χθες το μεσημέρι, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι για το οποίο να δημιούργησε σχετικές υποψίες, ο 30χρονος που ήταν διοικητής του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος τα τελευταία δύο χρόνια, αποχώρησε από την Υπηρεσία του, χωρίς να επιστρέψει όμως στο σπίτι του όπου τον ανέμενε η σύζυγός του με το μόλις 3 μηνών παιδάκι τους. Μάλιστα, ο αστυνομικός είχε παντρευτεί με την σύζυγό του πριν από δέκα μέρες.


Οι ώρες περνούσαν, οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Τελικά, μετά από κινητοποίηση της Αστυνομίας εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του σταθμευμένο σε κοντινό παρκάκι και μέσα σε αυτό νεκρός ο Διοικητής. Ο χώρος αποκλείστηκε και έγινε αυτοψία ενώ κλήθηκε και πήγε ιατροδικαστής στο σημείο.


Δίπλα του βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ ο ίδιος έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Εντός του αυτοκινήτου ή σε άλλο σημείο, έως τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα που να εξηγεί ίσως τι συνέβη.


Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η σφαίρα η οποία διήλθε από το δεξιό του κρόταφο προέρχεται από το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του μέσα στο αυτοκίνητο του. Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που έχουν σπεύσει από χθες στον τόπο του εγκλήματος συνεχίζουν την έρευνα, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να αποκλείεται και όλα να δείχνουν την αυτοχειρία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365