Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Κύπελλο Ελλάδος - Ομάδες Πέλλας: Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης η είσοδος των φιλάθλων στα παιχνίδια

Διαβάστε την ενημέρωση της Αναγέννησης Γιαννιτσών

Διαβάστε την ενημέρωση της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Τα ίδια μέτρα ισχύουν για όλες τις ομάδες της Πέλλας που συμμετέχουν στο Κύπελλο Ελλάδος, το οποίο ξεκινάει αυτό το σαββατοκύριακο.


Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό που επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα κυπέλλου Α.Σ. Γιαννιτσά – Άρης Αβάτου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 17:00 στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, τα μέτρα που θα ισχύσουν βάσει της Υπουργικής Απόφασης 44779/2021.


1. Η είσοδος των ενήλικων φιλάθλων στο Δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών, επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

2. Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δεν θα γίνεται αποδεκτή.

3. Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

4. Ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έγχαρτη ή ηλεκτρονική μορφή), με εξαίρεση τους ανήλικους φιλάθλους.

Τα παραπάνω μέτρα ισχύουν και για τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365