Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Θύελλα Σαρακηνών: Οκτώ ανανεώσεις - Έρχονται οι μεταγραφές

Οκτώ ανανεώσεις
Σε οκτώ ανανεώσεις παικτών έχει προχωρήσει η Θύελλα Σαρακηνών, στοχεύοντας στο φετινό πρωτάθλημα ακόμα ψηλότερα υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Σαπουντζή.

Συγκεκριμένα έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής ο Νίκος Τράκας, ο Παναγιώτης Μαντζανάς, ο Βασίλης Τσόρμπας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Τάσος Ιωάννου, ο Άγγελος Κιόρτσης, ο Σάκης Βόλτσης και ο Βαγγέλης Γεωργίου. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες ανανεώσεις, ενώ θα ξεκινήσουν και οι μεταγραφές με παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.

Από τους πειρατές σίγουρα έχουν αποχωρήσει ο Γιώργος Μισαηλίδης και ο Γιώργος Γαρύφαλλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365