Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Δ. Μπινος: Η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι απλά θυγατρική της προηγούμενης και ανήμπορη να εξασφαλίσει κάτι καλό για τον τόπο

Δελτίο Τύπου

Για άλλη μια χρονιά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης διεξάγεται στην Αριδαία, με ευθύνη του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, η περιοχή μας φιλοξενεί αυτή τη σημαντική διοργάνωση, η οποία προσελκύει κόσμο από όλο τον κόσμο.


Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι και φέτος εδώ, όπως βρισκόμουν και όλα τα προηγούμενα χρόνια, να δω από κοντά την προσπάθεια των αθλητών, αλλά κυρίως να παρακολουθήσω τη μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του τένις της Αλμωπίας, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να φτάσουμε στο σημερινό επίπεδο.


Θέλω επίσης να επισημάνω το γεγονός, ότι εμείς στηρίξαμε έμπρακτα και το συγκεκριμένο άθλημα. Σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση σημαντικών έργων που είχε εξασφαλίσει με μεγάλο αγώνα και σκληρή δουλειά η δική μας Δημοτική Αρχή. Συγκεκριμένα, στα πλαίσια αυτών των έργων, θα γίνει συντήρηση των ήδη υφιστάμενων γηπέδων τένις, ενώ θα κατασκευαστούν και νέα γήπεδα. Για την εξασφάλιση των παραπάνω έργων, είχαμε συνεργαστεί το 2019 με τον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και με τον Όμιλο Αντισφαίρισης για την υποβολή των προτάσεων. Είμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε την υλοποίησή τους και να στηρίξουμε κάθε νέα πρόταση του Ομίλου, ο οποίος έχει πολλά ακόμα να προσφέρει στον τοπικό αθλητισμό.


Κλείνοντας, θα ήθελα να επισημάνω πως αποτελεί πολιτική μικροπρέπεια ένας Δήμαρχος να οικειοποιείται με απροκάλυπτο τρόπο έργα προηγούμενων Διοικήσεων και να τα παρουσιάζει σαν δικά του, απαξιώνοντας κάθε προηγούμενη προσπάθεια. Το μόνο που καταφέρνει, είναι να απαξιώνει την ίδια του την παρουσία ως πρώτου πολίτη αυτού του Δήμου και να επιβεβαιώνει πως η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι απλά θυγατρική της προηγούμενης και ανήμπορη να εξασφαλίσει κάτι καλό για τον τόπο. Το δυσάρεστο είναι, πως ακόμα και εξασφαλισμένα έργα, δεν είναι σε θέση να τα υλοποιήσει και έπρεπε να περάσουν δύο χρόνια για να προχωρήσουν. Ας γνωρίζει ο κ. Μπάτσης, πως πριν απ’ αυτόν, πολλές Δημοτικές Αρχές προσέφεραν και δούλεψαν, για να μπορεί σήμερα να συμπεριφέρεται με αυτή την παροιμιώδη έπαρση και αλαζονεία.







1 σχόλιο:

  1. Τον Παντελή και τα μάτια σας. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε άλλος να κρατήσει σε αυτό το επίδεδο τα γήπεδα τένις και τον περιβάλοντα χώρο. Εύγε παντελή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365