Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Στα κάγκελα οι αγρότες της Αλμωπίας για τις αποζημιώσεις - Έρχονται αντιδράσεις

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν οργανωμένες αντιδράσεις
Μεγάλη απογοήτευση και αναβρασμός υπάρχει στους αγρότες της Αλμωπιας για το θέμα της προκαταβολής των αποζημιώσεων, από τον παγετό της άνοιξης.

Συγκεκριμένα αρκετές από τις Τοπικές Κοινότητες της Αλμωπίας, αλλά και Αριδαία εντάχθηκαν στην Γ ζώνη ζημιάς, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η αποζημίωση τους, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι τέτοιο θα γίνει τέλη Οκτωβρίου.

Οι αγρότες θέλουν ξεκάθαρες απαντήσεις από τους αρμόδιους φορείς αλλά και από τους Βουλευτές του Νομού Πέλλας, με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι ζώνες ζημιάς.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν οργανωμένες αντιδράσεις.

5 σχόλια:

  1. Κανονίστε αγρότες να ταλαιπωρήσετε άδικα πολίτες. μόνο αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μητσοτακη μέχρι να σβήσει ο ηλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν αποτύχω στη δουλειά μου θα γίνω αγρότης .Μηδέν φόρος, σίγουρες επιδοτήσεις ,αποζημίωση στις καταστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα ποιος σου ειπε οτι ειναι μηδεν ο φορος ρε νουμερο και οτι τις αποζημιωσεις μας τις χαριζουνε? Ξερεις ποσο ασφαλιστικη εισφορα πληρωνουμε στον ελγα? Ξερεις οτι πληρωνουμε για να δηλωσουμε εστω και την ζημια? Ξερεις ποσο θα αγοραζες ψωμι κρεας γαλα κτλ αν δεν παιρναμε μια επιδοτηση? Τις επιδοτησεις εσεις τις παιρνετε με εμεσο τροπο αλλα δεν σας κοβει

      Διαγραφή
  4. Να γίνεις αγρότης ρε καλμιρη αμα μηνεις από δουλειά να δουλευεις μέχρι να πεθάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365