Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

Φωτιές: Συλλήψεις για εμπρησμό σε Φωκίδα, Καλαμάτα και Κρυονέρι

Τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί από τις Αρχές
Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε πύρινο κλοιό, τρεις άνδρες έχουν συλληφθεί από τις Αρχές για εμπρησμό, για τις φωτιές σε Φωκίδα, Καλαμάτα και Κρυονέρι.


Συγκεκριμένα, στη σύλληψη ενός άνδρα στην Καλαμάτα για εμπρησμό προχώρησαν οι Αρχές, ενώ η δικογραφία που συντάσσεται αφορά εμπρησμό από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση.

Την ίδια ώρα, στη Φωκίδα έχει συλληφθεί ένας 60χρονος ο οποίος φέρεται να έκανε αγροτικές εργασίες και σπίθες να προκάλεσαν πυρκαγιά.

Παράλληλα, πρόκειται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος 40χρονου, ο οποίος προσήχθη καθώς η συμπεριφορά του ήταν ύποπτη για τους υπόλοιπους που έπαιρναν μέρος σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Κρυονέρι. Συγκεκριμένα, εμφανίζονταν εστίες εκεί που δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί όπως επισημάνθηκε.

Πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες.


Πάντως, όπως διευκρινίζουν αστυνομικοί, δεν έχουν προκύψει στοιχεία εις βάρος του ότι ευθύνεται για τη φωτιά που κατακαίει την Αττική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365