Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό στον Αγιο Στέφανο - Τους έπιασαν με μπιτόνια βενζίνης

Οι δύο συλληφθέντες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης στο χέρι

Οι δύο ύποπτοι οδηγούνται στην κρατική Ασφάλεια - Πιάστηκαν επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης στο χέρι.


Σε δύο συλλήψεις για εμπρησμό προχώρησε η Αστυνομία στον Άγιο Στέφανο, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader.gr. Οι δύο συλληφθέντες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω με μπιτόνια βενζίνης στο χέρι, ενώ ένας εκ των δύο παρίστανε τον εθελοντή πυροσβέστη. Οι δύο συλληφθέντες έχουν οδηγηθεί στην Κρατική Ασφάλεια ενώ η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη σε όλη τη χώρα. 


Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ένας από τους συλληφθέντες φαίνεται να πήρε μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς αλλά είχε ύποπτη συμπεριφορά καθώς κινείτο σε περιοχές από όπου λίγο αργότερα ξεπηδούσαν φλόγες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό. Την ίδια ώρα, υπάρχουν καταγγελίες για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού σε όλη τη χώρα. 


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365