Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Αλμωπίας στους επιτυχόντες μαθητές για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων

Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση

Διαβάστε το μήνυμα του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση:

Αγαπητά μου παιδιά,

Για άλλη μια χρονιά, έφτασε η πολυπόθητη ημέρα, όπου δεκάδες από εσάς, μαθαίνετε επιτέλους το αποτέλεσμα για το οποίο αγωνιστήκατε όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ όλους εσάς, το μέλλον του Δήμου μας για την επιτυχία σας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν μιας επίπονης προσπάθειας. Είναι σημαντικό να θυμάστε, ότι η επιτυχία ειδικά σε μια τόσο ιδιαίτερη χρονιά θα ήταν αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς την υποστήριξη αφενός των γονέων σας, οι οποίοι ήταν δίπλα σας κάθε λεπτό και αφετέρου των καθηγητών σας, οι οποίοι σας έδωσαν το φως της γνώσης.

Μια νέα αρχή προσωπικής, πνευματικής αλλά και επαγγελματικής εξέλιξης, είναι μπροστά σας. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους μαθητές που φέτος προσπάθησαν αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφεραν. Μην το βάζετε κάτω! Μια προσωρινή αποτυχία, με σωστή διαχείριση και πολύ δουλειά, μπορεί να γίνει το σκαλοπάτι μιας μεγαλύτερης επιτυχίας. 

Καλή πρόοδο σε όλους σας!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ


2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365