Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Πάτρα: Αρνητής κορονοϊού νόσησε, διασωληνώθηκε και τώρα απειλεί τους γιατρούς που τον έσωσαν με μηνύσεις

Πρόκειται για έναν ασθενή, φανατικό αρνητή της ύπαρξης του κορονοϊού αλλά και του εμβολίου

Ασθενής, που πριν λίγες ημέρες νόσησε από κορονοϊό, μπήκε στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου του Ρίου, χειροτέρευσε επικίνδυνα, διασωληνώθηκε και τελικά σώθηκε χάρη στην αγωγή και τη φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου, αμφισβητεί πως έχει κορονοϊό σύμφωνα με το thebest.


Πρόκειται για έναν ασθενή, φανατικό αρνητή της ύπαρξης του κορονοϊού αλλά και του εμβολίου, ο οποίος το πρώτο πράγμα που έκανε αφού αποσωληνώθηκε και ενώ ακόμα νοσηλεύεται, ήταν να στείλει σημείωμα στη γυναίκα του για να επικοινωνήσει με γνωστό δικηγόρο ο οποίος αναλαμβάνει υποθέσεις ατόμων που αρνούνται την covid-19 και να ζητήσει να του γίνει μοριακό τεστ από ανεξάρτητο εργαστήριο εκτός νοσοκομείου καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι δεν κόλλησε ποτέ.


Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στο thebest ο πνευμονολόγος και υπεύθυνος της Ά κλινικής covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου, Αργύρης Τζουβελέκης.


"Ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, ουσιαστικά υπήρξε συνδρομή δύο κλινικών, της ΜΕΘ και της κλινικής Covid-16, αντιμετωπίστηκε άρτια αλλά δυστυχώς δεν πίστεψε ποτέ και δεν πιστεύει την κρισιμότητα της κατάστασής ούτε, στον ίδιο τον ιό. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που συναντάμε και μας γεμίζει με θλίψη και απαισιοδοξία".


Ακούστε το ηχητικό ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. μάλλον του δημιούργησε βλάβη στον εγκέφαλο και επιδεινώθηκε η ήδη κακή εγκεφαλική λειτουργία του.Ας κατανοήσουμε τετοιες περιπτώσεις κι ας συγχωρούμε ανθρώπους που πιστεύουν σε συνωμοσίες, φαντάσματα ''πονηρούς'' κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι 7.52 διαφωνώ μαζί σου. Έπρεπε να τον αφήσουν στο σπίτι του να το αντιμετωπίσει μόνος του. Τέτοιες κοπριές υπάρχουν πολλές. Ξέρω ότι γίνομαι σκληρός αλλά διαβάζοντας για τέτοιες περιπτώσεις αγανακτώ.
      Υ.Γ Ούτε εμβόλιο, ούτε φάρμακο θα βρεθεί ποτέ για την ανθρώπινη βλακεία

      Διαγραφή
  2. μΜεταξεταστέος ήταν στο σχολείο γιατί δεν ανοιγε ποτέ βιβλίο να διαβάση ...μάλλον,βρήκε λοιπόν την ευκαιρία με το Ιντερνετ να δώση μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό του και έπεσε με τα μούτρα και πάλι στο διάβασμα,αλλα δυστυχώς και πάλι έμεινε Μεταξεταστέος παρο ολο που διάβαζε αυτήν τη φορά γιατί διάβαζε μονο ΜΑΛΑΚΕΣ.. αντε νυχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρατσεκαρισμένο: Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΝΊΚΗΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365