Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Αλμωπία ΠΡΟΣΟΧΗ: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά την ισχυρή βροχόπτωση (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Σας ενημερώσαμε νωρίτερα για το μπουρίνι που έπληξε την Αλμωπία, το οποίο σε κάποιες περιοχές συνοδευόταν από χαλάζι.


Αποτέλεσμα της ισχυρής βροχόπτωσης είναι να πλημμυρίσουν δρόμοι στην Αριδαία και συγκεκριμένα μπροστά στο Δασάκι όπως μπορείτε να δείτε στην φωτό, ενώ παγίδες νερού υπάρχουν σε πολλά σημεία του οδοστρώματος σε όλη την Αλμωπία.


Οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.


Δείτε τις φωτό:





4 σχόλια:

  1. Υποτίθεται ότι ο δήμος είχε καθαρίσει τα φρεάτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαρά είναι...
    Αλλά τα τα χόρτα κ τα φύλα από πάνω στις σχάρες τις βουλωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κάθε καραγκιόζης λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ!. Η περιοχή στο δασάκι γεμίζει με νερό εδώ και 15 χρόνια εξαιτίας του φουσκώματος του ποταμού που περνάει κάτω από το οδόστρωμα! Καμία σχέση τα φύλλα και το γρασίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχάριστοι, μέχρι και θάλασσα σας έφερε ο δήμαρχος, ή μήπως είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής? Δήμαρχε της καρδιάς μας πάρε θέση1!1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365