Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Διαμαρτύρεται η Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Πόζαρ για την υποβάθμιση του ΕΦΚΑ Αριδαίας

Διαβάστε την επιστολή

Διαβάστε την επιστολή:


ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ

ΠΡΟΣ


Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη


Κοιν.


Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο


Βουλευτές Π.Ε. Πέλλας 1) Καρασμάνη Γεώργιο 2) Βασιλειάδη Βασίλειο 3) Σταμενίτη Διονύσιο 4) Τζάκρη Θεοδώρα


ΘΕΜΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΦΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Για άλλη μια φορά γινόμαστε θεατές στην υποβάθμιση του τόπου μας!!!


Μετά την εφορία σειρά τώρα έχει το υποκατάστημα ΕΦΚΑ Αριδαίας, το όποιο ξαφνικά γίνεται αποκεντρωμένο!! Όλοι βιώνουμε απίστευτη ταλαιπωρία, καθώς αναγκαζόμαστε να μετακινούμαστε στην Έδεσσα ακόμη και για μια απλή φορολογική ενημερότητα και δυστυχώς το ίδιο θα συμβεί και με την υπηρεσία του EΦΚΑ. Ενώ η επιχειρηματική δραστηριότητα στον τουριστικό κλάδο του τόπου μας συνεχώς αναπτύσσεται, παρόλα αυτά αποφασίσθηκε η υποβάθμιση του καταστήματος.


Στην περιοχή μας έχουμε 33 ξενοδοχεία και 55 ενοικιαζόμενα καταλύματα και περίπου σε σύνολο άνω των 5.000 κλινών!! Απασχολούμε μαζί με τα καταστήματα εστίασης πάνω από 1000 εργαζόμενους και δικαιούμαστε να έχουμε λόγο, καθώς εκ των πραγμάτων οι συναλλαγές μας με το συγκεκριμένο κατάστημα είναι συνεχείς και καθημερινές.


Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την απόφαση αυτή, η οποία βλάπτει σοβαρά την ορθή αλλά συνεχή συνεργασία μας, και μας δυσχεραίνει σοβαρά στις συναλλαγές μας με την υπηρεσία του ΕΦΚΑ.


Σας καλούμε άμεσα να αναθεωρήσετε την απόφαση σας, η οποία υποβαθμίζει την περιοχή μας και να σταματήσετε να υποβαθμίζετε τις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής μας!


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΟΥΖΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΟΣΧΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365