Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2021

Έδεσσα: Ολοκλήρωση Α΄φάσης κατασκευής νέου γηπέδου (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της κατασκευής του καινούριου γηπέδου της Έδεσσας, που περιλάμβανε εκτεταμένες χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα συγκράτησης πρανών και κατασκευής γέφυρας πρόσβασης, καθώς και ασφαλτικά στην πρόσβαση και τον αθλητικό χώρο του στίβου.

Το έργο θα συνεχιστεί με την τοποθέτηση χλοοτάπητα για το ποδόσφαιρο και ταρτάν για τον στίβο, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν χρηματοδοτήσεις για την κατασκευή των κερκίδων, των βοηθητικών χώρων και του χώρου στάθμευσης.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:

«Υλοποιούμε ένα όνειρο δεκαετιών για την Έδεσσα. Το καινούριο γήπεδο της Έδεσσας, θα είναι αντάξιο της αθλητικής ιστορίας της πόλης και θα αποτελέσει τον πυρήνα του Αθλητικού Κέντρου που θα είναι πρότυπο και εντυπωσιακό.

Παράλληλα, θα μας δώσει τη δυνατότητα να αξιοποιήσουμε πλήρως τον χώρο του σημερινού γηπέδου και αφενός να ενοποιήσουμε το εμπορικό με το ιστορικό - τουριστικό κέντρο της πόλης και αφετέρου να δημιουργήσουμε υποδομές για την πολύπλευρη ανάπτυξη της πόλης». Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365