Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Αναγέννηση Γιαννιτσών: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Ανακοίνωση
Ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους Γιώργο Μούτσα, Γιώργο Μυλωνά και Χρήστο Κυζιρίδη.

Ο Γιώργος Μούτσα είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ενώ έπαιξε και στο ΝΠΣ Βόλος, τον Καραϊσκάκη Άρτας και πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νέας Καλλικράτειας.



Ο Γιώργος Μυλωνάς είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς ενώ έχει περάσει από Εδεσσαϊκό, Βέροια, Ρόδο κ.α.



Ο Χρήστος Κυζιρίδης είναι επίσης 23 ετών και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, της Δόξα Μελισσίου και του Εθνικού Γιαννιτσών.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365