Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 28/8 Κριός 

Δίνεις ιδιαίτερη έμφαση, στις πιο παθιασμένες ιδέες σου τώρα. Είναι σημαντικό να τις μοιραστείς με τον εραστή σου, επειδή θα είναι πιο υποστηρικτικός από ό, τι πιστεύεις.
Η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο κοινό έδαφος ανάμεσα σε σένα και το αντικείμενο του πόθου σου. Θα εκπλαγείς μάλιστα με αυτό που θα ανακαλύψεις.


ζώδια ταύρος

Θα έχεις μεγαλύτερες και πιο εμπνευσμένες ιδέες για να κερδίσεις ή να εξοικονομήσεις χρήματα τώρα.
Όμως προτού εμπλέξεις τον εραστή σου σε οποιαδήποτε οικονομικά σχέδια, να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις και γιατί.
Είναι πιθανότερο να εμπλακεί το ταίρι σου στη διαδικασία, αν του αποδείξεις πως έχεις κάνει όσα χρειάζονται ή ότι έχεις λάβει επαγγελματική βοήθεια. 

ζώδια προβλέψεις 28/08 δίδυμοι

Η προθυμία σου να ενθαρρύνεις τη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία θα σε βοηθήσει να μην κυριαρχήσεις σε μια συζήτηση. Πιθανότατα δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό του εραστή σου, πως αυτό που λες είναι η γυμνή αλήθεια. Αν βάλεις τις συναισθηματικές κάρτες στο τραπέζι για όσα επιθυμείς στο όνομα της αγάπης, θα ωθήσει το αντικείμενο του πόθου σου να κάνει το ίδιο. Διατήρησε αυτή τη στάση! 

ζώδια καρκίνος

Είναι καλό που οι ρομαντικές σκέψεις ή τα οράματα ίσως είναι λίγο ασυνήθιστα ή ανορθόδοξα τώρα. Να έχεις όμως υπόψη, πως ο εραστής σου μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να αντιμετωπίσει αυτό που πιθανόν να του φαίνεται περίεργο ή παράξενο. Κάθε επιθυμία σου να πειραματιστείς ρομαντικά και σωματικά μπορεί να χρειαστεί απελευθέρωση- ή εφαρμογή – σε μετρημένες δόσεις! 

ζώδια προβλέψεις 28/08 λέων

Η δημιουργία ή η ενίσχυση στου δεσμού σου μπορεί να περιλαμβάνει πολλή διασκέδαση, γέλιο και ανάλαφρη διάθεση. Αν είσαι προς το παρόν ελεύθερη, η κοινωνική σκηνή μπορεί να σου προσφέρει ευκαιρίες για να δημιουργήσεις στενότερες σχέσεις. Όμως όλες οι ειλικρινείς αλληλεπιδράσεις θα είναι αισθητά πιο χαλαρές. Με τα σωστά επίπεδα προσπάθειας ή πίστης, θα μπορούσε να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία ιδιαίτερη ανάμνηση τώρα. 

ζώδια παρθένος

Πριν εισαγάγεις εκτεταμένες αλλαγές στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, ρίξε μια προσεκτική ματιά στις τρέχουσες συνθήκες σου. Στη συνέχεια, κοίταξε με σιγουριά και ρεαλισμό, πού θέλεις να είσαι στο μέλλον. Η καρδιά σου πρέπει να έχει δυνατή φωνή τώρα, γιατί όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις χρειάζεται να γίνουν με αμείωτο πάθος – όχι με ημίμετρα! 

ζώδια προβλέψεις 28/08 ζυγός

Οι επικοινωνιακές σου δεξιότητες λαμβάνουν τώρα μια χρήσιμη και έγκαιρη ώθηση. Αυτό θα είναι βολικό αν μιλάς ανοιχτά με τον εραστή σου. Αν είσαι αποφασισμένη να κάνεις τις συναισθηματικές σου αποκαλύψεις, προσπάθησε να πεις την αλήθεια σου και τίποτε άλλο πέρα απ’ αυτή. Όμως οι συζητήσεις σου δεν πρέπει να αναφέρονται στα σφάλματα που έχουν γίνει. Εστίασε περισσότερο εκεί που υπάρχει ανεκμετάλλευτη συνεργασία. 

ζώδια σκορπιός

Προσφέρονται ρομαντικές ευκαιρίες και δημιουργία σχέσεων, αυτό το διάστημα. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μια μικρή προσαρμογή στάσης για να τις εντοπίσεις και να τις αξιοποιήσεις. Η ερωτική πρόοδος μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί αν αγκαλιάσεις την ιδέα πως έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώσεις με πάθος, την ευημερία. Ίσως ήρθε η ώρα να αποδεχτείς αυτό που έχεις σε αφθονία στο όνομα της αγάπης και όχι αυτό που αισθάνεσαι πως σου λείπει. 

ζώδια τοξότης

Υπάρχει εξαιρετική δυνατότητα να εμβαθύνεις στην πολύτιμη σχέση σου. Έχεις μεγάλη συναισθηματική δύναμη αυτή τη στιγμή, οπότε χρησιμοποίησέ την για να κάνεις μια πολύ απαραίτητη εγκάρδια συζήτηση με κάποιον ξεχωριστό. Φρόντισε μόνο ν’ αποφύγεις, τις μακρές φιλοσοφικές συζητήσεις. Ο έρωτας θέλει πάθος και συναίσθημα…. γι’ αυτό άφησε την καρδιά σου να έχει πιο δυνατή φωνή! 

ζώδια αιγόκερως

Είσαι σίγουρη για την ικανότητά σου να δημιουργήσεις έναν ασφαλή και σταθερό κόσμο για τον εαυτό σου. Όμως ο εραστής σου ίσως έχει μια – δυο ιδέες που μπορούν να συμβάλλουν ή να ενισχύσουν τα κοινά συναισθηματικά σας θεμέλια. Έχεις δίκιο που νιώθεις τυχερή στον έρωτα, επειδή η συνεργασία που δημιουργείται – ή προσφέρεται – με ένα συγκεκριμένο άτομο θα σου αλλάξει τη ζωή! 

ζώδια υδροχόος

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς με άλλους, ειδικά αν θέλεις να το κάνεις με έναν βαθύτερο τρόπο, από τον συνηθισμένο. Θα έχεις κίνητρο για να ενημερώσεις τον αγαπημένο σου πώς αισθάνεσαι και ίσως αισθανθείς πως η έκφραση των ρομαντικών σου επιθυμιών, θα είναι ευκολότερη. Αν μέχρι τώρα δυσκολευόσουν να κάνεις μια βαθιά συζήτηση με το αντικείμενο του πόθου σου, τώρα θα το κάνεις με έναν σχεδόν ποιητικό τρόπο. 

ζώδια ιχθύες

Η ρομαντική ονειροπόληση μπορεί να κάνει ακόμη και τις πιο απλές δραστηριότητες… να φαίνονται προκλητικές τώρα. Αν οι αναμνήσεις μιας χαμένης αγάπης τρυπώνουν στα όνειρά σου με οποιοδήποτε τρόπο, αναπόλησέ τες για λίγο, αλλά προσπάθησε να προχωρήσεις γρήγορα. Είσαι συναισθηματικά υποβοηθούμενη από το σύμπαν, για την επούλωση των παλιών συναισθηματικών σου πληγών. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την εγκατάλειψη αναμνήσεων που πιθανόν να εμποδίσουν την παθιασμένη πρόοδό σου – τώρα και στο μέλλον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365