Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Έδεσσας: ΕΝΩΜΕΝΟΙ να προχωρήσουμε

Διαβάστε την ανακοίνωση
Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Ως ΔΣ του Σωματείου μας ουδέποτε «χαϊδέψαμε αυτιά» και ποτέ δεν βγήκαμε με τυμπανοκρουσίες για τυχόν συνδικαλιστικές επιτυχίες (που όντως είναι αρκετές τόσο θεσμικές όσο και οικονομικές) και δεν το κάνουμε απλά γιατί πιστεύουμε πως η δημοσιότητα και «τα παχιά λόγια» μόνο κακό κάνουν και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικά σε κανένα μας. 

Σεβόμενοι, λοιπόν τόσο τις θέσεις των ανεμβολίαστων συναδέλφων όσο φυσικά και τις θέσεις-απόψεις των συναδέλφων μας που έχουν ήδη εμβολιαστεί σας καλούμε όλους να δείξετε την δέουσα ωριμότητα και τις δύσκολες αυτές στιγμές ΕΝΩΜΕΝΟΙ να προχωρήσουμε"

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος 
Σάγγα Ανδρονίκη

Η Γραμματέας
Μπάτση Μόρφω"

4 σχόλια:

  1. Ανεμβολιαστη στο σπίτι για μια φορά ας δείξουμε υπευθυνότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε...ναι μετά θα κινδυνεύουμε μόνο από τους εμβολιασμένους.... Είμαστε σοβαροί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε σοβαροί;;;; Υγειονομικοί ανεμβολιστοι;;;; Όπως είναι συνεπείς οι εμβολιασμοί ετσι πρέπει και οι ανεμβολιστοι να δείξουν υπευθυνότητα και συνέπεια. Αλλιώς στην πόρτα της εξόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο καιρό εξ-υπηρετουσαν με αυταπάρνηση οι υγειονομικοί και οι γιατροί τους άρρωστους, που βλέπεις να υπάρχει ασυμφωνία???? Το ότι δεν έχουν βαρέα ανθυγιεινά, σ ένοιαξε ποτέ για να διαμαρτυρηθείς???? Το ότι ποτέ δεν ζητήθηκε υποχρεωτικά να κάνουν εμβόλιο αντιγριππικο και εσύ ενδεχομένως ή δικοί σου εξυπηρετούνταν κανονικά, δεν σε πείραξε ??? Τώρα μύγα σας τσίμπησε όλους ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365