Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Δ. Σταμενίτης: «Διευθετείται άμεσα η πληρωμή των οριοδεικτών του ΕΛΓΑ»

Δελτίο Τύπου
Σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας έθιξε το ζήτημα της καθυστέρησης στην πληρωμή των οριοδεικτών του ΕΛΓΑ, ζητώντας να υπάρξει άμεση διευθέτηση από πλευράς του Οργανισμού.

Όπως τόνισε ο Βουλευτής, οι οριοδείκτες προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στον ΕΛΓΑ και συμβάλλουν καθοριστικά τόσο στο εκτιμητικό έργο των γεωπόνων του Οργανισμού όσο και σε άλλα ζητήματα τεχνικής φύσεως. 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε το Βουλευτή ότι άμεσα ο ΕΛΓΑ θα προχωρήσει στην τακτοποίηση του ζητήματος, αναγνωρίζοντας ότι υπήρξε καθυστέρηση που οφείλεται σε λόγους γραφειοκρατίας. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πληρωμή.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365