Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Θύελλα Σαρακηνών: Κοντά στο μπαμ με Καραγιαννίδη - Παρελθόν ο Βόλτσης

Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου για την λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Βόλτση

Μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει η Θύελλα Σαρακηνών, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον τερματοφύλακα Γρηγόρη Καραγιαννίδη, ο οποίος αποχωρεί μετά από παραπάνω από μία δεκαετία από τον Αλμωπό Αριδαίας.


Παράλληλα οι Πειρατές ανακοίνωσαν την αποχωρήσει του τερματοφύλακα Σάκη Βόλτση.


Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου για την λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Βόλτση


Η Θύελλα Σαρακηνών ευχαριστεί τον Σάκη Βόλτση

«Το Δ.Σ. και η μεγάλη οικογένεια της Θύελλας Σαρακηνών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον ποδοσφαιριστή Σάκη Βόλτση για την προσφορά του στο διάστημα που ήταν μέλος του συλλόγου, αλλά και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του με υγεία και επιτυχίες.»

6 σχόλια:

  1. Η σημαία του Αλμωπού. Κρίμα. Καλή συνέχεια Ακρίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γρηγόρη Αλμωπός είσαι! Σ ευχαριστούμε για όλα. Και Γι αυτά που πρόσφερες απ τον πάγκο. Ο νόμος είναι άδικος …Υπέροχος Γρηγόρης! Καλή τύχη παλικάρι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. re pas kala...akou gia osa prosferes apo ton pagko...h malakia sas ekei ston almopo den exei oria...

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε παληκαρι επειδή ένας έγραψε κάτι δεν πάει νά πει ότι συμφωνούν όλοι,στο κάτω κάτω ό άνθρωπος έκανε μία αστοχία, δηλαδή μπωρουσε νά πει ευχαριστούμε για όσα προσέφερες σάν βασικός αλλά και όσες φορές χρειάστηκε κι από τόν πάγκο, εσύ αμέσως νά γράψεις κακίες.

      Διαγραφή
  3. Ναι είναι άδικο όμως ή διοίκηση ήξερε ότι εάν δεν κάνουν κάποια έργα στο γήπεδο δεν αδειοδοτουνται καί κάποιες άλλες λεπτομέρειες πού έπρεπε να είχαν γίνει.Το ποίο λυπηρό είναι πού δεν είναι ό Μένιος καί ό Μεντής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Αυτό. Τίποτα άλλο!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365