Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών: Μεγάλα τα ποσοστά των ανεμβολίαστων υγειονομικών

Δείτε τα ποσοστά

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υγειονομικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν σήμερα ενάντια στην υποχρεωτικότητα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, η οποία οδηγεί τους ανεμβολίαστους σε αναστολή εργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου.

Στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών τα ποσοστά των ανεμβολίαστων υγειονομικών που θα τεθούν εκτός υπηρεσίας, είναι από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά.


Συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Έδεσσας από τους 450 εργαζόμενους οι 120 είναι ανεμβολίαστοι, δηλαδή το 26%, ενώ στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών από τους 400 εργαζόμενους οι 120 είναι ανεμβολίαστοι, δήλαδή το 30%.




16 σχόλια:

  1. Στο σπίτι τους ΑΜΕΣΑ είναι αγράμματοι από σχολές βοηθών που μπήκαν με βισμα. Περιμένουν νέα παιδιά ένα σωρό από πανεπιστήμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόβατο σε λυπάμαι !

      Διαγραφή
    2. Να δω όταν θα ξεψυχάς αναίτια τι θα περνά από το μυαλό σου τότε.

      Διαγραφή
  2. Για να μην το κάνουν κάτι ξέρουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιβεβαιώνουν τον κανόνα
    Του Έλληνα δημοσίου υπαλλήλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς που γράφετε "στο σπίτι τους" μήπως η βλακία η σκατοψυχία και ο κρετινισμός σας αναδύει ρατσιστική μπόχα που μπροστά της ο υπόνομος είναι παράδεισος με αρωματικά λουλούδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι που σκέφτονται το καλό μας ντε! Όχι οτι, μεγάλο ποσοστό από αυτούς αρχίζουν να συνειδητοποιούν τη "πατάτα" έκαναν και το εξωτερικεύουν απλά με την απαίτησή τους να μπούν και όλοι οι υπόλοιποι στο "λούκι"....

      Διαγραφή
  5. Σχετικα με το σχολιο που χαρακτηριζει ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ και βυσματιες τουε εργαζομενουςεχω να πω οτι η μνημη του σχολιαστη ειναι αφενος κοντη αφετερου ψαρακτηριστικη ελληναρα ψηφοφορου που επειδη λεει το κομμα κατι τρεχει αποπισω για να απαστει και να βολευτει η να βολεψει. Οποτε μαλλον απο αλλου ξεκιναει το προβλημα. Διοτι οι "αγραμματοι" και οι χωριατες οπως χαρακτηριζετε βρισκονταν πρωτη γραμμη στα πρωτα κυματα στα συγκεκριμενα νοσοκομεια και παλευαν ως ηρωες. Με διπλοβαρδιες ντυμμενοι αστροναυτες. Τοτε ομως η Μαρεβα σε εβαζε να χειροκροτας στα μπαλκονια κ εσυ το εκανες. Τωρα σε βαζει απεναντι να μην σεβαστεις καν το προσωπικο δικαιωμα του καθενος απο αυτους και τουε αφαιρει με παρανομο τροπο το δικαιωμα στην εργασια. Τιποτα λιγοτερο απο το να σε λυπαμαι. Γιατι μεχρι εκει μπορεις. Οτι σου πουνε μηδεν κριτικη ικανοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρια Kruse με ποια επιστημονικά δεδομένα δεν θέλουν να εμβολιαστούν; Δεν θα γίνουμε τσιράκια καμίας καθαρίστριας νοσοκομείου, κανενός νοσηλευτή και κανενός ατόμου που δουλευει σε άλλους τομείς ενός νοσοκομείου και δεν έχει την παραμικρή ιατρική γνώση και απλά έγινε υγειονομικός επειδή δουλεύει στο νοσοκομείο. Αλλο γιατρός που έχουν εμβολιαστεί το 95% και αλλο υγειονομικός. Η ατομική ελευθερία σταματάει όταν σταματάει η ελευθερία του άλλου. Ειναι παραλογο και τρελο να μην εμβολιάζονται οι υγειονομικοί. Οι ερευνες παγκοσμίως μιλανε απο μονες τους για τα οφέλη του εμβολιασμού. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες που δεν βασίζονται πουθενα και υποκινούνται από κεντρα που προσπαθούν να έχουν είτε πολιτικό, είτε οικονομικό κέρδος από τους ανεμβολίαστους , οποιος δεν θελει να παει σπιτι του. Ο μονος τροπος για να παρουμε τις ζωες μας πίσω ειναι ο εμβολιασμός.

      ΥΓ: Δεν με νοιάζει τη λεει καμια Μαρεβα και κανενας Μητσοτάκης. Με νοιαζουν οι επιστήμονες παγκοσμίως, οι οποιοι κατα 95% είναι υπέρ των εμβολίων. Κατι θα ξέρουν παραπάνω από τους εκάστοτε υγειονομικούς κάθε είδους.

      Διαγραφή
  6. Μάλλον κατι γνωρίζουν περισσότερο από εμάς και δε το κάνουν....Δε θα βρισκουμε γιατρο ....Αντε όσοι έχουν χρήματα θα πάνε στους ιδιωτες αλλά αυτοί που δεν έχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 95% των γιατρών έχει κάνει το εμβόλιο. Οπότε θα βρίσκεις. Νοσηλευτές και καθαριστριες μπορεί να μην βρίσκεις. Και ούτε μας νοιάζει. Θα πάρουν άλλους

      Διαγραφή
  7. Πρόκειται για διοικητικό προσωπικο κνκαποιους νοσηλευτές. δική τους επιλογή, ας καθησουν στο σπτι τους.Ειδικά της Εδεσσης εχει 100% θνητότητα σε ανθρώπους με covid,η κατασταση του νοσοκομειου είναι τραγική! Δεν πειθουν πως νοιαζονται για την δημόσια υγεία, το νοσοκομείο της Εδέσσης ειναι σε τραγική κατάσταση, εκτός απο 1-2 ιατούς που παραγουν έργο, οι υπόλοιποι είναι ποι, γιατι δεν υπήρξε καμια διαμαρτυρία γιαυτο τόσο καιρό?Δεν τους ενοχλεί που δεν μπορουν να δωσουν ουτε τις πρώτες βοήθειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτελούς και κάποιος να τα πεί, γιατί έχει γεμίσει το διαδίκτυο με χάπατα. Έχουν βαφτίσει όλους τους υπαλλήλους υποχρεωτικής εκπαίδευσης υγειονομικούς. Τον κάθε σταθμάρχη του ΟΣΕ και τον κάθε τραυματιοφορέα τους έχουν αναγάγει σε γιατρούς και όλες τις νοσηλεύτριες κάθε βαθμίδας που δεν έπιαναν την βάση. Σε παρακαλώ τώρα και δεν θέλω να γίνομαι κακός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με αρεσει η ανωνυμια . Αραγε ποσο ωραιο ειναι να κρυβομαστε πισω απο ενα "ΑΝΩΝΥΜΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365