Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Θύελλα Σαρακηνών: Ένα όνειρο χωρίς σταματημό...

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Αν σκεφτόμασταν πριν λίγα χρόνια πως ένα μικρό χωριό της Αλμωπίας με 350 κατοίκους θα πρωταγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ως ένας πραγματικά υπολογίσιμος αντίπαλος, θα το παρουσιάζουμε ως όνειρο... και όμως εν έτη 2021 είναι πραγματικό γεγονός.

Με πρωτεργάτη τον Ηλία Αταλασίδη, η Θύελλα Σαρακηνών αναγνωρίζεται στο κοινό του ποδοσφαίρου ως ένας πολύ υγιέστατος σύλλογος, κοιτάζοντας στα μάτια μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου (Αγροτικό Αστέρα, Μακεδονικό, Εδεσσαΐκό, Αναγέννηση Γιαννιτσών) και αντιμετωπίζοντας στα ίσα κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο του.

Το μεγάλο όνειρο για τους κατοίκους του ορεινού χωριού της Αλμωπίας συνεχίζεται και το 2021 στη Γ' Εθνική, καθώς το καμάρι τους η Θύελλα με σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της και νέο προπονητή τον Αντώνη Σαπουντζή, χτίζει ένα σύνολο υπολογίσιμο και ανταγωνιστικό, ώστε να συνεχίσει να δείχνει το πολύ καλό του πρόσωπο στη κατηγορία και αναμένεται να πρωταγωνιστησει.

1 σχόλιο:

  1. Μια ερώτηση μόνο έχω να κάνω, πόσοι από τους παίκτες είναι από το χωριό;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365