Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 12/8 Κριός 

Οι ιδεαλιστικές απόψεις σας για τις σχέσεις προσγειώνονται κάπως, αγαπητοί Κριοί… Φροντίζει γι’ αυτό ένα ευχάριστο τρίγωνο, της Σελήνης στον Ζυγό με τον δομημένο Κρόνο. Όπως όλοι, μπορεί κι εσείς ενίοτε να ονειροβατείτε στη χώρα της ουτοπίας.
Αν και δεν είναι αρνητικό κάτι τέτοιο, ίσως να επηρεάσει την ισορροπία στους διαπροσωπικούς δεσμούς σας. Τώρα μπορείτε να θέσετε εκ νέου τα ζητούμενά σας που αφορούν την αγάπη, την κατανόηση και την έκφραση. Μιας και είστε λιγότερο ευαίσθητοι, κάθε ειλικρινής χειρονομία θα γίνει πιο εύκολα αποδεκτή από τους άλλους!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αγαπητοί Ταύροι! Το απαιτεί ένα τρίγωνο στήριξης, ανάμεσα στη Σελήνη στον 6ο Οίκο σας της ευημερίας με τον σοβαρό Κρόνο.
Ένα έμπειρο άτομο σε αυτό τον τομέα, μπορεί να σας συμβουλεύσει πώς να ανανεώσετε τις πρακτικές εξάσκησής σας…

Είτε εσείς να μοιραστείτε τη σοφία σας για καλύτερα αποτελέσματα. Αν δυσκολεύεστε να μείνετε πιστοί σε ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, τώρα θα είστε πιο πειθαρχημένοι!

ζώδια σήμερα 12/08 Δίδυμοι

Αξιοποιήστε τις γνώσεις αλλά και την σοφιστικέ διάθεσή σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Έχετε τη βοήθεια ενός τριγώνου, ανάμεσα στη Σελήνη στον Ζυγό και τον ώριμο Κρόνο. Φυσικά γνωρίζετε από πού προέρχεται το καλύτερο χαβιάρι, πότε και πού θα εμφανιστεί ένας περιζήτητος καλλιτέχνης ή σχεδιαστής. Πολλοί θα συρρέουν γύρω σας για συμβουλές, τώρα που είστε σε ηγετική θέση να διαχειριστείτε τα πάντα. Απολαύστε το!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μην σας αποθαρρύνουν κάποιες πιθανές αναταράξεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνη στον Ζυγό και τον σπιτικό 4ο Οίκο σας, σχηματίζει τρίγωνο με τον αυστηρό Κρόνο. Αυτό θα βοηθήσει να διαχειριστείτε κάθε δυσχέρεια στην προσωπική σας ζωή. Αν σας απασχολεί μια αλλαγή στο οικιακό περιβάλλον, πρέπει να την μοιραστείτε με έναν συγγενή ή έμπιστο φίλο. Ζητήστε συμβουλές, που θα εφαρμόσετε αποδοτικά μέσα από την ωριμότητα και τη σύνεσή σας!

ζώδια σήμερα 12/08 Λέων

Προσφέρετε τις συμβουλές σας σε όποιον τις ζητήσει, αγαπητοί Λέοντες! Θα αποδειχθούν πολύτιμες, χάρις στο τρίγωνο της Σελήνης στον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας με τον ώριμο Κρόνο. Τώρα μπορείτε να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας που χρειάζονται καθοδήγηση, όπως και να ελέγξετε το συναίσθημα στη σχέση σας. Αντί να σας ωθεί το ένστικτο, θα σκέφτεστε πριν μιλήσετε… Ζυγίζοντας τις συνέπειες αλλά και τα πλεονεκτήματά σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ούτε η δική σας συνετή ιδιοσυγκρασία δεν μπορεί να ξεφύγει από τις παρορμητικές αγορές! Μην προσπαθήσετε καν να αντισταθείτε, θα καταλήξετε να εναντιώνεστε στην ίδια την πειθαρχία σας. Καλύτερα να καταγράψετε αυτά που πραγματικά λαχταράτε, ώστε να ξεχωρίσετε στη συνέχεια όσα χρειάζεστε και πρακτικά. Μπορείτε να κάνετε θεμιτές κινήσεις, με τη βοήθεια ενός τριγώνου της Σελήνης στον Ζυγό με τον περιοριστικό Κρόνο. Το «ήταν σε προσφορά» δεν είναι αρκετή δικαιολογία… Προτιμήστε να αναρωτηθείτε αν το καθετί όντως θα βελτιώσει τη ζωή σας! 

ζώδια σήμερα 12/08 Ζυγός

Εντάξτε περισσότερη ωριμότητα στις διαπροσωπικές επαφές σας, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη στο ζώδιό σας και τον 1ο Οίκο σας της προσωπικότητας, λαμβάνει ώθηση από τον υποστηρικτικό Κρόνο. Είστε σε πλεονεκτική θέση για να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη στην ομάδα σας, χωρίς υπερβολές ή χειραγωγήσεις. Εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα της κοινής σας αποστολής και αποφύγετε τα δράματα με κάθε τρόπο. Σκεφτείτε πώς θέλετε να λήξει αυτή η μέρα, η εβδομάδα, ακόμα και ο μήνας. Η αντικειμενική αίσθηση κατεύθυνσης αποτελεί έμπνευση αλλά και γοητεύει!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Δεν μπορείτε να αποφύγετε τους «διαλόγους» μέσα στο μυαλό σας, αγαπητοί Σκορπιοί… Γι’ αυτό πάψτε να προσπαθείτε, είναι μια ανθρώπινη λειτουργία! Υπό το τρίγωνο του σοφού Κρόνου με τη Σελήνη στη ζώνη σας του υποσυνείδητου, ίσως η διαίσθησή σας προσπαθεί να σας δώσει ένα μήνυμα. Αντί να αγχώνεστε, καταγράψτε τις σκέψεις σας. Μπορεί να γράψετε ή να υπαγορεύσετε τις μαγικές λέξεις που θα αλλάξουν τα πάντα!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Θωρακίστε τους δεσμούς σας, αγαπητοί Τοξότες! Δεν έχει σημασία ποιον ξέρετε, όσο το πώς φέρεστε αμφότεροι. Η συνεργατική Σελήνη στον Ζυγό, υπογράφει σύμφωνο ειρήνης με τον δομημένο Κρόνο. Ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες σχέσεις έχουν πάρει λάθος κατεύθυνση, είτε ότι έχουν θολώσει τα όρια. Είναι καιρός να τα θέσετε εκ νέου, ακόμα κι αν ρισκάρετε κάποιες απομακρύνσεις… Το θετικό είναι ότι είστε τόσο συγκροτημένοι, που δεν πρόκειται να χάσετε τον έλεγχο!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Οι φιλοδοξίες σας είναι σε έξαρση, αγαπητοί Αιγόκεροι… Η Σελήνη στον Ζυγό φορτίζει τον τομέα σας των επιτυχιών! Αλλά πριν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, διαβεβαιώστε ότι έχετε κάνει τον απαραίτητο ρεαλιστικό έλεγχο σε κάθε ιδέα σας. Ο ακέραιος Κρόνος που σας κυβερνά, σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη και απαιτεί να υπάρχει υπόβαθρο στα λεγόμενά σας. Συμπράξτε με έμπιστα άτομα, που οι γνώμες τους θα πιστοποιήσουν το όραμά σας. Και αν κάποια σημεία του χρειάζονται επεξεργασία, θα την κάνετε εγκαίρως!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, ξέρετε ότι είστε προορισμένοι για κάτι μεγαλειώδες! Αλλά όπως οι περισσότεροι, προσεγγίζετε τον σκοπό σας με μικρά βήματα. Ένα τρίγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον υπεύθυνο Κρόνο, θα βοηθήσει να βάλετε τα θεμέλια στα οράματά σας. Κάτι θα μπορείτε να κάνετε πριν το σαββατοκύριακο… Για παράδειγμα, να εξασφαλίσετε το κεφάλαιο που απαιτούν τα σχέδιά σας. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, είστε εξίσου καλοί στο να ξοδεύετε όσο και στο να αποταμιεύετε! Ένα τρίγωνο της Σελήνης στον Ζυγό με τον Κρόνο του σχεδιασμού, θα βοηθήσει να χειριστείτε κάθε θέμα πόρων και σταθερότητας. Δεν αποκλείεται να εμπνευστείτε για μια επένδυση ή ένα νέο εγχείρημα, το ένστικτό σας θα είναι ο πιο άρτιος σύμβουλος. Με το συναίσθημά σας επίσης ισορροπημένο, αυτή είναι καλή στιγμή για να συζητήσετε κάτι σοβαρό με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365