Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Σημαντικές διακρίσεις για τον Υπερίων Αλμωπίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανάρτηση του συλλόγου

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων που διεξαχθεί στην Αριδαία, με μεγάλη συμμετοχή απο Αθλητές της Αλμωπίας. 

Δυστυχώς σε κάποιες κατηγορίες δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των 8 συμμετοχών, με αποτέλεσμα οι αθλητές που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στις συγκεκριμένες κατηγορίες να μην μπορούν να πάρουν τα απαιτούμενα μόρια, που θα τους βοηθούσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και στην κατάταξη τους σε κάποια σχολή.


Σημαντικές διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είχε ο Υπεριων Αλμωπίας.


Διαβάστε την ανάρτηση του συλλόγου:

Ενημερωση:


Ο Υπεριων Αλμωπιας στο πανελλήνιο πρωταθλημα κατέλαβε την 

4 θέση στης κορασίδες 

9 θέση στους εφήβους 

6 θέση στης νεανίδες 

16 θέση στους παίδες


Οι αθλητές κατέλαβαν:

Βαια Σιδηροπουλου 3 θέση  🥉🥉🥉

Μαρία Παπαδόπουλου 1 θέση 🥇🥇🥇🏆

Νίκος Καρακασίδης 5 θέση 

Βικτωρ Σταματιάδης 2 θέση 🥈🥈🥈

Πρόδρομος Παπαδόπουλος 6 θέση 

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας που για εμάς είναι ήρωες σε αυτές τις δύσκολες εποχές κατάφεραν να αναδείξουν τον σύλλογο με την πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες.

Ο προπονητής του συλλόγου μετά απο την ενημέρωση που είχαμε μας πληροφόρησε πως το πανελλήνιο πρωτάθλημα  ήταν μια μεγάλη αποτυχία γιατί πολύ λίγες κατηγορίες έκλεισαν 8αδες και για αυτό τα παιδί δεν θα πάρουν τα μόρια που χρειαζόντουσαν Αλλά ήταν παρά πολύ ευχαριστημένος απο τα αποτελέσματα τον αθλητών του συλλόγου μας και ειδικά απο την παιδεία που έδειξαν στους αγώνες.

Πολλά συγχαρητήρια θα θέλαμε να εκφράσουμε στον Δημήτρη Γιαντση που κατάφερε να διοργανώσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα και να δείξει σε όλους ποσο φιλόξενος λαός ήμαστε στην Αλμωπία.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365