Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Απο τον Αλμωπό στους Σαρακηνούς ο Αργύρης Τούφας

Πειρατής ο Αργύρης Τούφας

Η Θύελλα Σαρακηνών ανακοινώνει την συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Αργύρη Τούφα. Ο Αργύρης Τούφας έχει καταγωγή από την Νάουσα Ημαθίας, είναι γεννημένος στις 09/01/1996, και μέχρι πρότινος ανήκε στον Αλμωπό Αριδαίας με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League. 

Ο Αργύρης Τούφας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον ΦΑΣ Νάουσα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Κ-20, ΑΕ Λάρισα Κ-20 και Βέροια Κ-20, Εδεσσαϊκό, ενώ κατά το παρελθόν έχει χριστεί διεθνής, έχοντας 12 συμμετοχές και 1 τέρμα με την Εθνική Ελλάδος U-18. 

Επίσης έχει αγωνιστεί στην Football League για μια διετία με τον ΦΑΣ Νάουσα. Η οικογένεια των Πειρατών καλωσορίζει τον Αργύρη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

5 σχόλια:

  1. Άλλος θά φύγει; καί αδειοδότηση ακόμα νά πάρετε,για νά δούμε ποιους γουστάρετε νά κρατήσετε πού έγραψε κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν γράφει κανείς ότι εχθές ο αλμωπος κ άλλοι 8 δεν πήραν αδειοδότηση λόγω ελλιπους φακέλου;
    Ολοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.
    Υπάρχει κ ένας ανόητος νόμος που όλοι περιμένουν ν αλλάξει.
    Αν δεν αδειοδοτηθεις σε πρώτη φάση δεννμπορεις πάρα να κάνεις μόνο 3 μεταγραφές άνω των 25ετων.
    Κ δεν ξέρω αν μπορείς ξένους.
    Είναι ζόρικα για όλους.
    Αυτό είναι το ζόρι κ όχι ο τουφας.
    Αν αλλάξει αυτό καλώς, αν όχι θα δούμε ένα πρωτάθλημα της αρπαχτής.
    Κάποιοι θα έχουν πολυβόλα κ μεις Νεροπίστολα.
    Όσο γι αυτούς που φεύγουν δικαίωμα τους, υπάρχουν λύσεις. Η άδεια είναι το ζόρι.
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περισσότερο εντυπωσιάζει που ολόκληρη Παναχαική ζορίζεται και ο Αλμωπός είναι στο κόλπο.Πληροφοριακά να πούμε ότι για να πάρεις άδεια πρέπει το γήπεδο να είναι στολίδι.Όλα να είναι ψηφιακά και τέλεια.Που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα είναι πολυτελείας .Μέσα είμαστε αλλά ο κόσμος μπορεί να είναι ξεχάσει όσα ήξερες και να ανέβει επίπεδο ?
    Υγ. σε κάθε παιχνίδι κατ ελάχιστον οι δημοσιογράφοι θα ειναι 40 με 50 άτομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι η αδεια εναι το ζορι αλλα οπως ειπες αν δεν την παρει τοτε δεν πρεπει να αφηνει παιχτες να φευγουν και παιχτες κλους,ας προσεξει η ομαδα μην χασει κι αλλους το λεω αυτο γιατι βλεπω να ερχεται αν δεν κανει κατι η ομαδα.λοιπον προσοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η φετινή χρονιά είναι μια χρονιά γιορτής και επιτυχίας για τον Αλμωπό την Αλμωπία και την Πέλλα.Το ότι χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας δεν είναι απλά δεδομένο ,είναι αυτονόητο για όλους μας.Δεν αρκεί απλά ένα διαρκείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365