Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Μπαμ με Στέφανο Ντόγο ο Εδεσσαϊκός

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού

Διαβάστε την ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού:


Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ


Ο Εδεσσαικός βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Στέφανου Ντόγου.Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός που έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τα χρώματα της ομάδας μας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή.Ανθρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Βέροια ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Άρη Θεσσαλονίκης,στον Αλμωπο Αριδαίας και στην ΑΕ Μυκόνου. 


Στις πρώτες αποκλειστικές του δηλώσεις o Στέφανος τόνισε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρνάω στην ομάδα του Εδεσσαϊκού, εύχομαι να έχουμε μια υγεία και καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365