Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Μπινελίκια on air Βασιλακόπουλου με γιατρό του Νοσοκομείου της Έδεσσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαριές κουβέντες

Kουβέντα με ένταση και εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς στο «Live News», ανάμεσα στον κ. Βασιλακόπουλο και τον κ. Βασιλείου διευθυντή μονάδας τεχνητού νεφρού που αρνείται να εμβολιαστεί.

Ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας και ο πνευμονολόγος κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος διαφώνησαν σε έντονο ύφος για το εμβόλιο κατά του κορoνοϊού.


«Θα ακυρώσω την επιστημονική μου υπόσταση. Πάει τελείωσε. Έχω τελειώσει άμα το κάνω», ανέφερε ο κ. Σωτήρης Βασιλείου Διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού νοσοκομείου Έδεσσας.


Ρητά και κατηγορηματικά γιατρός και διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Έδεσσας δηλώνει στην κάμερα του LIVE NEWS πως δεν έχει κάνει και ούτε πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.


«Δεν είναι η υποχρεωτικότητα που μας ωθεί να μην το κάνουμε. Αν πιστεύαμε καθαρά ιατρικά για την υγεία μας και πρωτίστως για την υγεία των ασθενών μας πως έπρεπε να το κάνουμε θα το κάναμε», σημειώνει.


Αγνοώντας το γεγονός ότι 1,9 δις άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί πλήρως σε όλον τον κόσμο, ο 54χρονος γιατρός και πατέρας δύο παιδιών, Σωτήρης Βασιλείου, επιμένει να υποστηρίζει ότι τα εμβόλια δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένα.


«Είναι ακόμα μη δοκιμασμένο και μη αδειοδοτημένο το εμβόλιο αυτό. Είναι γνωστό αυτό», ανέφερε.


Ωστόσο, με το ίδιο -μη δοκιμασμένο όπως το χαρακτηρίζει – εμβόλιο έχει εμβολιάσει όλους τους νεφροπαθείς ασθενείς του στη μονάδα, αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega.


«Τους έχουμε εμβολιάσει όλους, έχουμε εμβολιάσει και τους χρόνιους προ τελικού σταδίου – πριν την αιμοκάθαρση δηλαδή», υπογράμμισε.


Είχε νοσήσει από κορονοϊό


Τον περασμένο Νοέμβριο ο κ. Βασιλείου νόσησε με κορονοϊό και πάλεψε μαζί του για 3 εβδομάδες.


«Νόσησα σχετικά βαριά και κινδύνεψα γιατί δεν υπήρχαν συνάδελφοι παθολόγοι για να καλύψουν όλες τις ανάγκες», δήλωσε.


Είδε από τη σκοπιά του ασθενή τις τραγικές ελλείψεις του συστήματος υγείας ωστόσο, είναι διατεθειμένος να βγει σε αναστολή από 1η Σεπτέμβρη προκειμένου να μην εμβολιαστεί.


«Το σύστημα θα καταρρεύσει. Είναι σχεδόν βέβαιο. Τι φταίει ο αιμοκαθαιρόμενος ασθενής στο νοσοκομείο Έδεσσας να είναι χωρίς γιατρό;»


Σήμερα υποστηρίζει μέσω του LIVE NEWS πως τα αντισώματα που ανέπτυξε τον περασμένο φθινόπωρο από τη φυσική νόσηση, επαρκούν 9 μήνες αργότερα.


«Μετράω κάθε μήνα με τεστ τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Αν δεν ήμουν καλυμμένος τι θα κάνατε.. δόξα τω Θεώ δεν έχω υποκείμενα νοσήματα», τόνισε.


Η ένταση με τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο

Ο διευθυντής μονάδας τεχνητού νεφρού που αρνείται να κάνει το εμβόλιο, κ. Σωτήρης Βασιλείου, μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο και ήρθε σε αντιπαράθεση με τον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.


«Η φυσική ανοσία είναι σαφώς καλύτερη από οποιαδήποτε τεχνική ανοσία. Μετρώντας και τα αντισώματα, είμαι καλυμμένος. Συγκρινόμενοι με συναδέλφους με 2 δόσεις και έχουν συμπληρώσει εξάμηνο είναι ακάλυπτοι. Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για το εμβόλιο. Εμείς είμαστε καλυμμένοι ιατρικά. Έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Όμως οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δύο εμβόλια, δεν είναι καλυμμένοι, όμως η πολιτεία δεν τους ελέγχει, δεν τους διώχνει», είπε ο κ. Βασιλείου.


«Αυτό που λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές. Όσοι νοσούν με φυσικό τρόπο αναπτύσσουν πολύ μικρότερη ανοσολογική απόκριση από όσους κάνουν και τις 2 δόσεις του εμβολίου», τόνισε ο κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας.


Οι δυο τους συνέχισαν τη συζήτηση σε έντονο ύφος και πολλές διαφωνίες και ανταλλάσσοντας χαρακτηρισμούς.


«Να μου στείλετε μια εργασία που λέει αυτό που λέτε. Αυτό που λέτε δεν υφίσταται», είπε ο κ. Βασιλακόπουλος προς τον κ. Βασιλείου.


«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ που είναι γεμάτα με εμβολιασμένους. Λέει ασάφειες», τόνισε απευθυνόμενος προς τον κ. Βασιλακόπουλο, ο κ. Βασιλείου.


«Αντί να ντρέπεστε, μιλάτε», είπε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.


«Είσαι γελοίος! Είναι δυνατόν γιατρός να υποστηρίζει ότι η τεχνητή ανοσοποίηση είναι ανώτερη από την φυσικη; Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι λέει» απάντησε ο κ. Βασιλείου για τον κ. Βασιλακόπουλο.


Ο πνευμονολόγος ανταπάντησε: «Με κάθε άσχετο δεν μπορώ να μιλάω. Ο κ. Βασιλείου είναι απλά άσχετος. Είναι αγράμματος. Είσαι αγράμματος».


«Είσαι ηλίθιος. Βλάκα…» ακούγεται να λέει ο κ. Βασιλείου.


«Αν δεν ξέρεις, να σου στέλνουμε μεταφρασμένες τις έρευνες. Είναι αδιάβαστος, άσχετος» είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, κατηγορώντας τον κ. Βασιλείου για άγνοια.


«Είναι ο άνθρωπος που βγαίνει και λέει ότι πρέπει να εμβολιάσουμε τα παιδιά μας. Έχει καμία σχέση με την παιδιατρική. Με ποιο δικαίωμα το λέει αυτό; Είναι εγκληματίας», απάντησε ο διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού και συνέχισε: «Ο κύριος αυτός είναι γυρολόγος των καναλιών. Είναι αστέρας της τηλεόρασης… Δεν δέχομαι ένας χυδαίος τύπος που κυκλοφορεί με τον τίτλο του καθηγητή να λέει άσχετος κλπ…».


Η κουβέντα συνεχίστηκε με ένταση και εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς.

7 σχόλια:

  1. καλό κουμάσι και ο βασιλακόπουλος, αλλα ο αλλος πραγματικά δεν υπάρχει. αθλια συμπεριφορά χωρις επιχειρήματα και με ψεκασμένες απόψεις. οπως καθε ψεκασμένος ετσι κι αυτος σε οποιον δεν συμφωνεί μαζι του τον βρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λέει ότι η τεχνίτη ανοσία είναι πιο δυνατή από την φυσική και λες τον εδεσαιο ψεκασμενο; Πάνε κοιμήσου

      Διαγραφή
    2. Γειά σου ρε 12.53 π.μ, μεγάλε επιστήμονα. Τον έστειλες τον καθηγητή πνευμονολογιας.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στο γιατρό κ.Βασιλείου:Είναι δυνατόν γιατρός να υποστηρίζει ότι η τεχνητή ανοσοποίηση είναι ανώτερη από την φυσικη.Μια πρόταση που κρύβει τόση αλήθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία λογικοί έχετε μερικοί, να κολλήσουμε όλοι δηλαδή,με όποιον κίνδυνο κρύβει αυτό για την υγεία, για να αποκτήσουμε φυσική ανοσία επειδή είναι καλύτερη. Λίγο σοβαρότητα και λίγο λογική. Αν δεν θέλει ο κύριος να κάνει το εμβόλιο ας πάει σπίτι του. Το πέρασε και βαριά όπως λέει. Όσο για την συμπεριφορά του, απαράδεκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγνώμη αλλά, κάτοικος του Νομού Πέλλας και να ξέρεις τι συμβαίνει σε επίπεδο εξελίξεων δεν παίζει....
    Για όλους εμάς που έχουμε μείνει εδώ ...ήττα είναι...δεν είναι επιτυχία.Οι καλοί έφυγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαράδεκτος ως προς την συμπεριφορά, δεν αρμόζει σε επιστήμονα, ο λόγος του θυμίζει επιτελικό λόγο κόμματος, λες να τον δούμε υποψήφιο, ερώτηση κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365