Σάββατο, 7 Αυγούστου 2021

Χρ. Μπάτσης για unboxholics: Συγχαρητήρια που μας κάνετε περήφανους

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Ο Αλέκος και ο Σάκης, δύο παιδιά από την Αριδαία, οι καρπαδες, οι άνθρωποι οι οποίοι με το κάλεσμα τους και το ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο συγκέντρωσαν μέσα σε λιγο χρόνο ένα τεράστιο ποσό. Ο Σάκης και ο Αλέκος, δύο παιδιά που συνεχίζουν να ζουν δίπλα μας, ανάμεσα μας. Που συνεχίζουν να πίνουν τον καφέ τους δίπλα στους νέους της περιοχής, χωρίς να την έχουν δει. Δύο παιδιά που μεγαλώνουν ανάμεσα στα δικά μας παιδιά. Δύο παιδιά της Αλμωπίας που έχουν κατακτήσει την κορυφή. Αυτοί είστε, αυτοί είναι οι unboxholics, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Συγχαρητήρια που μας κάνετε περήφανους. Συνεχίστε να προσφέρετε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365