Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Unboxholics: Πώς ξεκίνησαν τα αδέρφια Καρπά που έκαναν ξανά το θαύμα στη φωτιά

Η φιλανθρωπική δράση των Unboxholics

Ποιοι είναι οι Unboxholics που κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν πάνω από 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.


Αν  ασχολείσαι με τα games και βλέπεις βίντεο στο YouTube αποκλείεται να μην ξέρεις τους Unboxholics. Με 872.000 συνδρομητές, οι Unboxholics είναι ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια στην Ελλάδα και όλη η νέα γενιά συντονίζεται στους υπολογιστές για να παρακολουθήσει τα νέα τους βίντεο. Πίσω από τους Unboxholics κρύβονται τα δύο αδέρφια, Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, από την Αριδαία. Αυτοί είναι οι «ψυχές» των Unboxholics και παράγουν ασταμάτητα ποιοτικό content που καταφέρνει να συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες views κάθε φορά. Μάλιστα, το τελευταίο τους επίτευγμα ήταν να καταφέρουν να συγκεντρώσουν πάνω από 300.000 ευρώ μόλις σε τρεις ώρες, για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους της φωτιάς. 


Unboxholics: Το ξεκίνημα και το πέρασμα στα gaming βίντεο 

Οι Unboxholics ξεκίνησαν το κανάλι τους με μικρά και σταθερά βήματα και μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκαν σε ένα από τα πιο σημαντικά κανάλια του ελληνικού YouTube. Η αρχή έγινε το 2012 όταν έκαναν το ντεμπούτο τους με unboxing βίντεο, τα οποία τότε ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στους χρήστες του κοινωνικού μέσου. Όσο περνούσε ο καιρός ήρθαν και τα gaming βίντεο, τα οποία έφτιαξαν τον μύθο των Unboxholics και τους απογείωσαν, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να πειραματίζονται και με άλλα είδους βίντεο στο κανάλι τους όπως το «Κουκλοθέατρο».


Η φιλανθρωπική δράση των Unboxholics

Πέρα όμως από επιτυχημένοι youtubers, οι Unboxholics έχουν και κοινωνική δράση, αφού αρκετές φορές έχουν πραγματοποιήσει φιλανθρωπικές ενέργειες. Το βράδυ της Παρασκευής έκαναν ένα live streaming, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για όσους έπληξαν οι καταστροφικές πυρκαγιές. Οι στιγμές που καταγράφηκαν στο βίντεο συγκινούν τον καθέναν, καθώς ένα μεγάλο κύμα αλληλεγγύης ξεχείλισε. Μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να συγκεντρώσουν 306.000 ευρώ, τα οποία θα πάνε στους πληγέντες πολίτες και τα ζώα, που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την πύρινη λαίλαπα.


O Σάκης Κάρπας μετά την λήξη του streaming ανέφερε ότι τα χρήματα αυτά θα δοθούν στον Ερυθρό Σταυρό με σκοπό να υπάρξει μια βοήθεια στον κόσμο αλλά και στα ζώα που υποφέρουν τις τελευταίες μέρες από τις φωτιές που μαίνονται στην Ελλάδα. Την ίδια στιγμή εξήγησαν ότι τα 306.000 ευρώ ήταν αποκλειστικά από donate (δωρεές), ενώ υπήρξε και κόσμος που πρόσφερε χρήματα μέσω paysafe.


Τα δύο αδέρφια δεν ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιούσαν ένα τέτοιο εγχείρημα. Είχαν αποδείξει και στο παρελθόν ότι στηρίζουν όποιους χρειάζονται βοήθεια. Το είχαν πράξει, άλλωστε, και στην καταστροφική φωτιά στο Μάτι στην οποία η Ελλάδα θρήνησε νεκρούς μαζεύοντας 30.000 ευρώ. Το είχαν κάνει και με τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας του στις ΗΠΑ. Τότε είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν 42.000 ευρώ τα οποία δόθηκαν στην οικογένεια του μικρού Ραφαήλ. 


Πηγή: Reader.gr 

4 σχόλια:

  1. Γιωργάκη γιατι δεν βάζεις τα Σχόλια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που έγραψες να το γράψεις επώνυμα αν θες να στο περάσω.

      Διαγραφή
  2. Γιατί προσβάλω κάποιον? Μήπως είναι τα παιδιά χορηγοί σου κ σε πείραξε η άποψη μου(μαλλον η πραγματικότητα)?Να γράψω το όνομά μου κ να μου χακαρουν τα πάντα?? Είσαι τρελός ρε Γιώργη?? Ανέβασε το ρε αντικειμενικέ.. Δε βρίζω δε προσβάλω δε βρίσκω το λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσβάλεις, γι αυτό δεν ανέβηκε και συνεχίζεις να λες χαζομάρες και να έχεις μεγάλη φαντασία. Το ονοματάκι σου και μετά θα ανέβει ότι θες. Μέχρι τότε κρυψου πίσω από την ανωνυμία σου δεν δειλός και κομπλεξικός

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365