Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός - ΠΑΟΚ Β' 0 - 1

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης - Φωτορεπορτάζ Γιώργος Καραγιαννίδης

Ένα πολύ δυνατό φιλικό τεστ παρουσία 250 φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, ανάμεσα στον Αλμωπό Αριδαίας και την Β ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Τυριακίδης και ο Πάμπλο Γκαρσία έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα, δοκιμάζοντας διάφορες συνταγές εντός του γηπέδου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε καλύτερα για τον Δικέφαλο ο οποίος είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20' σε τετ α τετ του Κουλούρη ο οποίος πλάσαρε ιδανικά για το 0-1, εκμεταλλευόμενος λάθος πάσα αμυντικού του Αλμωπού.

Οι κυανόλευκοι μετά το γκολ προσπάθησαν να αντιδράσουν. 
Στο 22' σουτ του Ασλαμπάλογλου απέκτουσε ο Μπουργάνης.

Στο 40' ο Αλμωπός απείλησε ξανά μετά από σέντρα του Πατσιαβούρα και δυνατό σουτ του Γκαγιέγος, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. 
Λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λέπτου ο Σέχου σούταρε από την μικρή περιοχή, μετά από πάσα του Γκαγιέγος, αλλά αστόχησε.

Στο δεύτερο μέρος ο Αλμωπός είχε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση, ήταν καλύτερος αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με το 0-1 να είναι το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας / Λουτρά Πόζαρ (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας, Παρασκευάς, Σέχου, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Μπακούτσης, Πέττας, Γκαγιέγος, Αδαμίδης, Γιουκούδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντόκιτς, Κολλαράς, Ρόβας, Ζαχαρός, Κωστόπουλος, Ρίβας, Σταμπουλίδης, Πατσιαβούρας.

ΠΑΟΚ Β' (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Μανολούδης, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Γιαξής, Αμπέ, Τσοπούρογλου, Τίτο, Κουπουρης, Γροσδης, Σπυρίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπαλάφας, Ταχατος, Κόλινς, Καντέ, Σαλαμουρας, Πανίδης, Τσαούσης, Πελετίδης, Ζήσης, Τζήμας, Γαϊτανίδης.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ: Μιχαηλίδης με βοηθούς τους Βαμβακάς Κ. και Μανωλάκης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:






























































































































4 σχόλια:

  1. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει φιλος οτι θελει αυτο ειναι γνωστο,μη ξεχναμε οτι η ομαδα ΠΑΟΚ Β ειναι δουλεμενη αρκετα χρονια ετσι,αλλα απο οτι διβασα στο δευτερο πηγε καλα η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον παοκ λέει, η δική μας μια χαρά ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνεχίζουμε τη δουλειά Αλμωπάρα! G2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365