Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Αποχώρησε από την Α1 Γυναικών του HANDBALL o Μ.Α. Γιαννιτσών

Πρόκειται για μια δυσάρεστη είδηση για ένα ιστορικό σωματείο

Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών ενημέρωσε προφορικά την Ομοσπονδία και αναμένεται να το κάνει και γραπτώς μέσα στην ημέρα ότι αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, λόγω αδυναμίας συγκρότησης ομάδας.

Ως εκ τούτου ο 3ος όμιλος θα συνεχιστεί με τρεις ομάδες (Αναγέννηση Άρτας, Βέροια 2017, Εθνικός Κοζάνης) εκ των δύο θα παίξουν στα πλέι οφ και μία στα πλέι άουτ.

Μετά το τέλος των πλέι άουτ θα υποβιβαστούν 3 και όχι 4 ομάδες.

Πρόκειται για μια δυσάρεστη είδηση για ένα ιστορικό σωματείο από τα παλαιότερα του αθλήματος (έτος ίδρυσης 1978) που ήταν γνωστό κυρίως για την εξαιρετική δουλειά που γινόταν στις υποδομές του με 18 Πανελλήνια Πρωταθλήματα στην τροπαιοθήκη του, 3 Νεανίδων, 6 Κορασίδων, 7 Παγκορασίδων και 2 Μίνι Κοριτσιών!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μέγας Αλέξανδρος προσέφερε στο ελληνικό χάντμπολ και την Εθνική ομάδα σημαντικές αθλήτριες όπως η Μαρία Χατζηπαρασίδου, η Ολίνα Ανδρίτσου, η Δέσποινα Φράγκου που είναι εν ενεργεία διεθνείς, αλλά και τις Αναστασίου, Μπατζαρακούδη, Παρασκευίδου, τις αδερφές Τροχίδου και πολλές άλλες.

Μεγαλύτερες στιγμές του σωματείου σε επίπεδο γυναικών, ήταν η συμμετοχή στον τελικό της πρώτης διοργάνωσης του Κυπέλλου που διεξήχθη το 1987 με αντίπαλο την ΓΕ Βέροιας, αλλά και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος το 2012 με αντίπαλο την Ορμή Λούξ, αποκλείοντας στον ημιτελικό την Κυπελλούχο Νέα Ιωνία.


Πηγή: e-handball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365