Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Στις 23 Σεπτέμβρη η κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής.

Άρα τότε Θύελλα Σαρακηνών, Εδεσσαϊκός και Αναγέννηση Γιαννιτσών, θα μάθουν τους αντιπάλους και το πρόγραμμα τους για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ε.Π.Ο. θα διενεργηθεί η κλήρωση για το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, η έναρξη του οποίου επαναπροσδιορίστηκε για τις 3 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η μετάθεση της έναρξης του Πρωταθλήματος εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Διοργανώσεων, που έλαβε υπόψη τις εν εξελίξει διαδικασίες ένταξης των ομάδων της Football League στην Super League 2.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί διαδικτυακά από site της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365