Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Πέθανε από καρκίνο ο άντρας που έζησε για 41 χρόνια στη ζούγκλα

Όταν τον ανακάλυψαν στην ζούγκλα δεν ήξερε ούτε για την ύπαρξη γυναικών

Έζησε επί 41 χρόνια σχεδόν μόνος του στη ζούγκλα, ωστόσο τώρα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών. Ο σύγχρονος «Ταρζάν» Χο Βαν Λανγκ από το Βιετνάμ είχε ζήσει για 41 έτη στη ζούγκλα, αποκομμένος από τον πολιτισμό, όταν ο πατέρας του τον είχε πάρει μαζί του μετά από τον θάνατο της υπόλοιπης οικογένειας από βόμβα στον πόλεμο με τους Αμερικανούς.


Η πρώτη του επαφή με τον πολιτισμό ήταν το 2013, με τον άντρα μάλιστα να μην γνωρίζει στην αρχή ούτε για την ύπαρξη γυναικών!


Δυστυχώς, η επαφή με τον σύγχρονο τρόπο ζωής δεν φάνηκε να του κάνει καλό, καθώς διαγνώστηκε πριν από μήνες με καρκίνο στο συκώτι και τελικά έχασε τη μάχη.


«Τον είχα δει να τρώει επεξεργασμένες τροφές και να πίνει αλκοόλ» σχολίασε φίλος του, με τον Χο να έχει περάσει όλη την προηγούμενη ζωή του τρώγοντας φρούτα και καλαμπόκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365