Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Δείτε τον όμιλο του Αλμωπού στο πρωτάθλημα της Super League 2

Οι δύο όμιλοι της Super League 2 

Έγινε ο καταρτισμός των δύο ομίλων της Super League 2 2021-22.


Το νέο πρωτάθλημα της Super League 2 θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου.

Οι ΠΑΕ της SL2 χωρίστηκαν σε δύο ομίλους, οι οποίοι είναι οι εξής.

Βόρειος όμιλος: ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Πιερικός, ΠΑΟΚ Β, Ηρακλής, Τρίκαλα, Ολυμπιακός Β.

Νότιος όμιλος: Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καραϊσκάκης, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕΚ Β, Παναθηναϊκός Β.


Άνοδος και υποβιβασμοί από Super League 2

Την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία θα πάρει μια ομάδα. Οι δύο πρωταθλητές των ομίλων θα παίξουν μπαράζ (διπλά παιχνίδια). Ο πρώτος θα πάρει την απευθείας άνοδο και ο δεύτερος μπαράζ με τον προτελευταίο της SL1. Αναφορικά με τον υποβιβασμό, τέσσερις ομάδες από κάθε όμιλο πέφτουν στη Γ' Εθνική. Τέλος, φέτος δεν θα υπάρξουν πλέι οφ και πλέι άουτ στην SL2.

5 σχόλια:

  1. Ολυμπιακός Βόλου στον βόρειο όμιλο και η β ομάδα του Ολυμπιακού στον νότιο.μαλλον έχετε κάνει λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποφασίστηκε, κατόπιν κλήρωσης, ότι ο Ολυμπιακός Β' θα είναι στο βόρειο όμιλο αυτή τη σεζόν, τη νέα σεζόν θα είναι ο Παναθηναϊκός Β' και τη σεζόν 2023-24 θα είναι η ΑΕΚ Β', αν και μέχρι εκείνη τη σεζόν οι ομάδες θα έχουν μειωθεί. Αυτό έγινε για να υπάρχουν 2 και 2 σε κάθε όμιλο από της Β' ομάδες ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

      Διαγραφή
  2. Ναι καί τά έξοδα τών μικρών ομάδων πού θά κατέβουν Αθήνα; γιατί ή ομάδα του Ολυμπιακού Β δεν έχει θέμα χρημάτων βλέπετε είναι μεγάλη ομάδα, ωραία πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πρωτάθλημα θα είναι μεγάλης δημοσιότητας και προβολής.Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.Η φετινή χρονιά είναι η σημαντικότερη στην ιστορία του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπαράζ με Λεβαδειακό για άνοδο super league προβλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365