Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Πληρωμές 754.210,82 για τον «Παγετό Άνοιξη 2021»

754.210,82 θα δοθούν στην Π.Ε. Πέλλας

Σήμερα, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, καταβάλλονται από τον ΕΛ.Γ.Α. πληρωμές προκαταβολών ύψους 9.370.876,14 ευρώ σε 7.910 δικαιούχους αγρότες. 754.210,82 θα δοθούν στην Π.Ε. Πέλλας.


Υπενθυμίζεται ότι, με τις αυριανές εκταμιεύσεις,  από τις 12 Αυγούστου 2021, αθροιστικά έχουν εκταμιευθεί περισσότερα από 45.000.000 ευρώ ως προκαταβολές σε δικαιούχους αποζημίωσης στις περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και σε άλλες πληγείσες περιοχές.


Η διαδικασία της πληρωμής προκαταβολών συνεχίζεται, καθώς όσα πορίσματα προωθούνται από τα κατά τόπους Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α. στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού διεκπεραιώνονται άμεσα, αφού είναι διασφαλισμένα τα αναγκαία κονδύλια και υπάρχει η απαιτούμενη ταμειακή ρευστότητα.


Όπως έχει δεσμευθεί ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός «δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς για την καταβολή της αποζημίωσής του. Όσοι αποδεδειγμένα έχουν πληγεί θα αποζημιωθούν στο ακέραιο».


Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νομό πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365