Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

8 θέσεις γιατρών για το Γ.Ν. Πέλλας (Γιαννιτσά & Έδεσσα)

Δελτίο Τύπου Λάκη Βασιλειάδη

Υπεγράφη εχθές από τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Πλεύρη η προκήρυξη για την πλήρωση 543 θέσεων ειδικευμένων ιατρών σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες, βάσει των αναγκών των 7 ΥΠΕ της χώρας. Για το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας προβλέπονται συνολικά 8 θέσεις.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δρ. Π. Μπογιατζίδη από τον οποίο και ενημερώθηκε ότι για το ΓΝ Πέλλας η προκήρυξη προβλέπει 4 θέσεις για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας (1 ακτινολογίας, 3 εσωτερικής παθολογίας) και 4 θέσεις για τη Νοσοκομειακή Μονάδα Γιαννιτσών (2 ειδικοτήτων ΜΕΘ, 1 νευρολογίας, 1 ιατρικής βιοπαθολογίας/εργαστηριακής ιατρικής).

Όπως δήλωσε ο Βουλευτής, με την πλήρωση των θέσεων αυτών θα καλυφθούν ανάγκες του ΓΝ Πέλλας, ειδικότερα σε μια περίοδο διαρκώς αυξανόμενων αναγκών λόγω της πανδημίας.



Δείτε την απόφαση ΕΔΩ 


1 σχόλιο:

  1. υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης χρειαζόμαστε όλοι στο χώρο Υγείας.
    Το Κέντρο Υγείας θα μπορούσε να αξιοποιήσει καλύτερα τους χώρους του ακόμα και με χρηματοόδοτηση της Περιφέρειας αν δεν μπορεί ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365