Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Μπίνος: Ο κορυφαίος αθλητικογράφος της Πέλλας παίζει πλέον μπάλα στο Aridaia365

Στο Aridaia365 ο Γιώργος Μπίνος

Το Aridaia365 συνεχώς εξελίσσεται και προοδεύει με σκοπό την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού.


Πάνω σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα του Aridaia365 βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κορυφαίο αθλητικογράφο της Πέλλας, Γιώργο Μπίνο. 


Έχει προβάλει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, όλοι γνωρίζουμε το ήθος και τις αξίες του, αλλά και την αγάπη του για το άθλημα, του οποίου είναι η "φωνή" στο Νομό Πέλλας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 


Σαν Aridaia365 είμαστε πολύ χαρούμενοι που πλέον θα ανήκει στην ομάδα μας.


Επίσης ενημερώνουμε το αναγνωστικό κοινό και τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πως πλέον η αγωνιστική δράση των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας και τα αποτελέσματα των αγώνων θα μεταδίδονται LIVE από το Aridaia365. 

Επιπλέον όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ από αναμετρήσεις.




3 σχόλια:

  1. εγινε το καλύτερο για το ποδόσφαιρο και την ενημέρωση. Δυο άνθρωποι που αγαπάτε το άθλημα, καλή ποδοσφαιρική χρονια. Μπράβο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκανες την καλυτερη επιλογη γιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365