Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/9 Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, θα μείνετε ή θα φύγετε; Ίσως σας κάνει πιεστικούς ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον τομέα σας των συμπράξεων, με τον κυριαρχικό Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων.
Αν έχετε αντικρουόμενα οράματα με έναν συνεργάτη, μην ρισκάρετε τώρα μια ολομέτωπη επίθεση που θα φέρει αντιρρήσεις… Η ατμόσφαιρα δεν ευνοεί τους συμβιβασμούς, γι’ αυτό αναβάλετε τη συζήτηση για μια άλλη μέρα!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, αγαπάτε πραγματικά τη δουλειά σας; Μια σύγκρουση του Πλούτωνα με τη Σελήνη, θα «διασυνδέσει» την ψυχή σας με την επαγγελματική κατεύθυνσή σας.
Αν πιέζεστε συνεχώς για να διεκπεραιώσετε τη μακρά λίστα υποχρεώσεων, κάντε μια ανάπαυλα. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε καριέρα, αρκεί να διερευνήσετε πώς μπορεί να γίνει πιο ικανοποιητική η τωρινή.
Αν σκέφτεστε να πάρετε κάποιο ρίσκο, ίσως να σας εμποδίζει μια αντιδραστική φωνή στο κεφάλι σας… Είναι καιρός να πιστέψετε στις ιδέες και τον εαυτό σας, πάντα το πρώτο βήμα είναι το πιο δύσκολο!

ζώδια σήμερα 09/09 Δίδυμοι

Προσέξτε μια κάπως αλαζονική τάση σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ένα τετράγωνο του χειριστικού Πλούτωνα με τη Σελήνη στον τομέα σας του πάθους, χτυπά προειδοποιητικά: Δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια, ειδικά όπου εμπλέκονται συναισθήματα και άλλων ανθρώπων. Είναι εύκολο να εκμεταλλευτείτε την έλξη που νιώθει ένα άτομο για εσάς… Αλλά οι άνθρωποι δεν είναι «παιχνίδια». Ίσως κι εσείς να πέσετε θύματα κάποιου κόλακα, γι’ αυτό παραμείνετε σε επαγρύπνηση. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τις συμπεριφορές ζήλιας ή κτητικότητας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Προσέξτε την ανάγκη σας να ευχαριστείτε τους πάντες, αγαπητοί Καρκίνοι! Μια σύγκρουση της Σελήνη με τον ύπουλο Πλούτωνα, κεντρίζει τους τομείς σας της ευαισθησίας και των συμπράξεων. Αν νιώθετε να σας τραβούν προς πολλές κατευθύνσεις, η προσπάθεια να τους ικανοποιείτε όλους θα σας πιέσει και θα σας εξουθενώσει. Ίσως έρθετε σε σύγκρουση με έναν συγγενή, ανώτερο ή συνάδελφο που παρεμβαίνει στη ζωή και τις επιλογές σας. Αλλά αντί να αρχίσετε να παραπονιέστε, συνειδητοποιήστε μήπως προκαλείτε αυτές τις συμπεριφορές!

ζώδια σήμερα 09/09 Λέων

Το μυαλό και το σώμα σας δεν είναι χωριστές οντότητες, αγαπητοί Λέοντες! Θα σας το υπογραμμίσει ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, στους τομείς σας της σύνεσης και της προσωπικής σας φροντίδας. Συνειδητοποιήστε πόση επίδραση έχει η πνευματική σας υγεία με τη σωματική. Δεν πρέπει να είστε τόσο επικριτικοί με τον εαυτό σας, αν θέλετε να μειώσετε το άγχος. Βγάλτε τον αρνητισμό από τη ζωή και το μυαλό σας και στραφείτε σε όσα πραγματικά σας ευχαριστούν!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Η ιδιοσυγκρασία σας αποζητά πάντα τη σταθερότητα, αγαπητοί Παρθένοι… Γι’ αυτό είναι καιρός να πάψετε να επιφέρετε οι ίδιοι χάος στη ζωή σας! Μια διαφωτιστική σύγκρουση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, θα αποκαλύψει πώς οι κινήσεις και οι επιλογές σας πυροδοτούν αχρείαστα δράματα. Αν μέσα σας λαχταράτε λίγη επιπλέον περιπέτεια, μπορείτε να φορτίσετε την αδρεναλίνη σας αντί να την σαμποτάρετε. Κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και εγγραφείτε σε ένα μάθημα που σας ενδιαφέρει ή σε ένα νέο πρόγραμμα εξάσκησης!

ζώδια σήμερα 09/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, νιώθετε σαν να διχάζεστε ανάμεσα στην αυτονομία και τις βαθιές συνδέσεις! Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση της Σελήνης στον ανεξάρτητο 1ο Οίκο σας, με τον δραστικό Πλούτωνα στον ευαίσθητο και οικογενειακό τομέα σας. Κάποιοι δεσμοί σας ίσως να είναι περιοριστικοί, είτε να νιώθετε τύψεις που η πορεία σας δεν τυγχάνει της έγκρισης των άλλων. Σιγάστε αυτές τις εσώτερες φωνές και τιμήστε τις ανάγκες σας, η ζωή είναι μόνο δική σας. Είναι η στιγμή να κόψετε τον ομφάλιο λώρο κάποιων αλληλεξαρτήσεων… Δεν είναι δική σας ευθύνη να σώσετε ή να ενισχύσετε τους πάντες. Ζήστε όπως θέλετε και αφήστε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μήπως κάποιοι έχουν απώτερα κίνητρα, αγαπητοί Σκορπιοί; Ένα ομιχλώδες τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, κάνει την ατμόσφαιρα σαν παρτίδα σκάκι… Προσέξτε τους ελιγμούς σας και το πώς συμπεριφέρονται οι άλλοι απέναντί σας. Καταλήξτε στο πόσα πρέπει να αποκαλύπτετε, πάντα με ειλικρίνεια στις θέσεις και τα ερωτήματα που θέτετε! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, η σύγκριση του εαυτού σας με άλλους μόνο θα μειώσει την ταχύτητά σας! Αποφύγετε μια τέτοια τάση, που κεντρίζει μια σύγκρουση  της Σελήνης με τον Πλούτωνα. Μην ενθαρρύνετε την ανασφάλειά σας κοιτώντας τι κάνουν οι άλλοι, συλλογιστείτε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει και έχετε χτίσει πολλά. Μην μειώνετε την καινοτόμα σκέψη σας για να ταιριάξετε στον ρυθμό του περιβάλλοντος, καλύτερα να είστε οι πρωτοπόροι! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αποφύγετε τα απαιτητικά περιβάλλοντα! Θα σας οδηγήσει μια σύγκρουση της Σελήνης στον 10ο Οίκο σας της πειθαρχίας, με τον Πλούτωνα στα εδάφη σας. Δώστε στο πνεύμα και τη φαντασία σας χώρο, χωρίς να φτάσετε στο άλλο άκρο της αποστασιοποίησης… Αρκεί να μειώσετε κάποιες υποχρεώσεις, ώστε να έχετε ενέργεια για να διεκδικήσετε τα όνειρά σας. Είναι καλή εξάσκηση το να μελετάτε τις προοπτικές και τις επιλογές σας!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, νιώστε τον όποιο φόβο σας αλλά προχωρήστε! Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας θυμίσει ότι η απομάκρυνση από όσα σας ανησυχούν, απλά τα φορτίζει περισσότερο. Τώρα μπορείτε να διερευνήσετε ουσιαστικά τους τομείς που σας προκαλούν άγχος. Ίσως αποφεύγετε κάποιες πτυχές της ζωής σας ή κινείστε εκ του ασφαλούς. Μην μένετε στη λωρίδα μειωμένης ταχύτητας, ούτε να θυσιάζετε τα όνειρά σας. Μήπως σας αναχαιτίζει κάποια πικρία ή μια σχέση αλληλεξάρτησης; Να ξέρετε ότι η συγχώρεση μπορεί να σας απαλλάξει από πολλά βάρη!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Κλείστε την κάλπη συλλογής απόψεων, αγαπητοί Ιχθύες! Η ατμόσφαιρα θα σας κάνει να μετανιώσετε για τις πολλές γνώμες που ζητήσατε, τόσο για τα προσωπικά και τα οικονομικά σας όσο και για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Πάρτε κάποια απόσταση από όλους τώρα, χωρίς να τους κάνετε να νιώσουν άσχημα… Θέλετε να παραμείνουν διαθέσιμοι για την επόμενη φορά που θα τους χρειαστείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365