Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Δ. Ασλαμπάλογλου: Δύσκολη η κλήρωση αλλά θα παλέψουμε για την πρόκριση

Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με στόχο την πρόκριση

Στο επίσημο site της ΠΑΕ Αλμωπός σχολίασε την σημερινή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου. Ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας δήλωσε:


“Πρόκειται για μια δύσκολη κλήρωση καθώς η ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ενισχύθηκε πολύ στην μεταγραφική περίοδο και έχει υψηλούς στόχους ενώ κατάφερε να αποκλείσει την επίσης πολύ καλή ομάδα της Βέροιας, δείχνοντας καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Εμείς από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτή την αναμέτρηση και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας με στόχο την πρόκριση.”

1 σχόλιο:

  1. Πάμε γερά παιδιά τό ποδόσφαιρο παίζεται στο χόρτο και όχι με φίρμες, παίζουμε χωρίς φόβο.Αλμωπαραααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365