Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα μηδέν για αρκετές ομάδες της Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Υπαρκτό είναι το θέμα της μη καθόδου στις επίσημες ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις για αρκετά σωματεία, καθώς ο covid έχει αφήσει την ….σφραγίδα του για τα καλά στην κοινωνία μας.


Είμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη και πολλά σωματεία της ΕΠΣ Πέλλας παρότι έχουν συμπεριληφθεί στον καταρτισμό των ομίλων και συμμετέχουν στην κλήρωση του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων, όχι μόνο δεν κινούνται μεταγραφικά, αλλά ούτε καν έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, παρότι σε λίγες μέρες έχουμε τα παιχνίδια κυπέλλου της πρώτης φάσης και σε 25 μέρες, έχουμε έναρξη των πρωταθλημάτων.

Οι παράγοντες παρά τις όποιες υποσχέσεις πήραν στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πέλλας, περί προσπάθειας για βοήθεια στην λήψη δωρεάν rapid test και γενικής στήριξης στα μέτρα του υγειονομικού πρωτόκολλου από τους εκάστοτε τοπικούς Δήμους η την Πολιτεία, 

εμφανίζονται πολύ επιφυλακτικοί, φοβούμενοι αρχικά το θέμα της υγείας των αθλητών τους, όπως και τα περιττά έξοδα που είναι ορατά στο μέλλον όσον αφορά τα rapid test για τους μη εμβολιασμένους αθλητές τους και από την άλλη η αδυναμία για κάποιες εκδηλώσεις (συναυλίες, χοροεσπερίδες, μουσικές βραδιές κτλ), που αποτελούσαν την οικονομική ανάσα στήριξης των σωματείων.

Σημεία των καιρών θα μου πείτε, αλλά η ουσία του θέματος είναι ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περνάει μία από τος χειρότερες καμπές της ιστορίας του, με την κατάσταση να μοιάζει τουλάχιστον προς το παρόν μη αναστρέψιμη, μετά και την περσινή χρονιά όπου υπήρξε άδοξο τέλος των αθλητικών δραστηριοτήτων λόγω της πανδημίας, κάτι που απομάκρυνε κι άλλο την νεολαία από τους χώρους άθλησης.

Ο χρόνος θα δείξει του λόγου το αληθές, καθώς σε λίγο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και εκεί θα φανεί πόσα σωματεία θα αναστείλουν την λειτουργία τους τουλάχιστον για την φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365