Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Δείτε τις Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 2/9 Κριός 

Μην αναμένετε να περάσετε μια συνηθισμένη μέρα, αγαπητοί Κριοί! Δεν αποκλείεται να είναι το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής σας και η έναρξη ενός νέου. Ο Ποσειδώνας στον 12ο Οίκο σας των λήξεων, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ενθουσιώδη Άρη που σας κυβερνά.
Το κέντρισμα στη ζώνη σας της επούλωσης, θα ωθήσει σε μια βαθιά βουτιά στην ψυχή σας. Τι πραγματικά σας παθιάζει; Τι σας κάνει να πετιέστε από το κρεβάτι για να αδράξετε τη μέρα; Αυτά θα σας απασχολήσουν τους επόμενους 12 μήνες… Και αν ακόμη αναζητάτε τις απαντήσεις, σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να κάνετε αλλαγές!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, φυσικά αγαπάτε τους φίλους σας… Αλλά μπορεί τώρα να μην θέλετε να τους ακολουθήσετε ή να είστε μέλος μιας μεγάλης ομάδας!
Ο Ποσειδώνας στον 11ο Οίκο σας των κοινωνικών δικτύων, θα βρεθεί σε αντίθεση με τον χειμαρρώδη Άρη στον τομέα σας του πάθους. Τα αισθήματά σας ίσως κλονιστούν, είτε να νιώθετε να σας εξαντλεί η παρουσία ατόμων που συνήθως σας ευχαριστούν.
Αποφύγετε τα δράματα και τις «ντίβες»… Αν κινηθείτε αυτόνομα, είναι πιο πιθανό να συναντήσετε ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!

ζώδια σήμερα 02/09 Δίδυμοι

Μήπως η γραμμή τερματισμού σας φαντάζει πιο μακρινή, αγαπητοί Δίδυμοι; Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση του ομιχλώδη Ποσειδώνα με τον ανυπόμονο Άρη, στους τομείς σας των φιλοδοξιών και του σπιτιού. Μην σας πιάσει πανικός, ακόμα κι αν οι απαιτήσεις των άλλων αναχαιτίζουν τις προοπτικές σας. Σε κάθε περίπτωση, να ξέρετε ότι είστε πιο κοντά στους στόχους σας απ’ όσο πιστεύετε… Η ατμόσφαιρα ευνοεί την εξερεύνηση όσων νομίζετε ότι σας περιορίζουν! 

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Προσέξτε τι εύχεστε, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο απεριόριστος Ποσειδώνας στον περιπετειώδη 9ο Οίκο σας, φορτίζεται από μια αντίθεσή του με τον ενθουσιώδη Άρη. Αν θέλατε να κάνετε μια αυθόρμητη απόδραση, τώρα μπορεί να γίνει πράξη. Μία φορά ζείτε – και οι ευκαιρίες δεν ξεπροβάλλουν κάθε μέρα. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να λείψετε, κάθε περιοχή έχει επιλογές για καινούργιες εξερευνήσεις!

ζώδια σήμερα 02/09 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, τα οικονομικά θέματα ίσως κλονιστούν κάπως… Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες γυρίζει την πλάτη στον ορμητικό Άρη στις αντίστοιχες πτυχές σας! Η γενναιόδωρη ιδιοσυγκρασία σας μπορεί να το παρακάνει με τις αγορές, γι’ αυτό θέστε όρια πριν βγείτε από το σπίτι ή σας έλξουν κάποιες ιστοσελίδες. Χωρίς να περιοριστείτε, σεβαστείτε τα χρήματα που βγάζετε με κόπο. Επίσης, προσέξτε να μην παρεξηγήσετε κάποιες φιλικές συμπεριφορές και αναμένετε κάτι… παραπάνω!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μια σχέση κλειδί μπαίνει υπό το μικροσκόπιό σας… Και ίσως να υποστεί τις αλλαγές που ευχόσασταν! Τις ευνοεί μια αντίθεση του Ποσειδώνα στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, με τον ανυπόμονο Άρη. Αλλά κάθε μεταβολή χρειάζεται δύο, γι’ αυτό τολμήστε να συζητήσετε τα ζητούμενα κάθε πλευράς. Το βασικό είναι να διατηρήσετε την αυτονομία σας μέσα σε κάθε είδους σύμπραξη. Το κλειδί είναι να καταλήξετε στον πιο αποδοτικό συμβιβασμό

ζώδια σήμερα 02/09 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι η διαπραγμάτευση και ο προγραμματισμός είναι τα κλειδιά της επιτυχίας! Αλλά μια αντίθεση του Ποσειδώνα με τον ανεξάρτητο Άρη, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια το ατίθασο παιδί μέσα σας: Εκείνο που θα παρατήσει τις υποχρεώσεις για να συναντήσει ευχάριστα άτομα. Η συνετή πλευρά σας ξέρει ότι θα παλεύετε αργότερα να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο… Γι’ αυτό επιλέξτε να διεκπεραιώσετε τα καθήκοντά σας νωρίς, ώστε να έχετε μετά χρόνο ελεύθερο για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, η αντιδραστική Σελήνη διασχίζει τον ισχυρογνώμονα 9ο Οίκο σας! Τίποτα δεν σας κρατά, από το να εκφραστείτε χωρίς λογοκρισία. Μόνο φροντίστε να δώσετε φωνή στη γνήσια αλήθεια σας, όχι απλώς να κάνετε επίδειξη. Μια αντίθεση του Ποσειδώνα με τον εκρηκτικό Άρη, μπορεί να σας κάνει εριστικούς προς όποιον θελήσει να σας περιορίσει ή να σας χαρακτηρίσει… Καλό είναι να έχετε απόψεις, αρκεί να τις εκφράζετε με έναν ανοικτό και ειλικρινή διάλογο

ζώδια σήμερα Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ο στενός σας κύκλος μπορεί να φαντάζει ασφυκτικός! Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση του Ποσειδώνα με τον Άρη, στις πτυχές σας του σπιτιού και της κοινωνικής ζωής. Όσο κι αν θέλετε να προσφέρετε στους άλλους, είναι πιο σημαντικό να νιώθετε συγκροτημένοι και αυτόνομοι. Μην προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε τώρα, εξάλλου η συγκυρία θα είναι περαστική!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, λαχταράτε την ανεξαρτησία σας! Κατανοητό, υπό την επήρεια μιας αντίθεσης του Ποσειδώνα με τον Άρη, στις εκφραστικές και περιπετειώδεις πτυχές σας. Αποζητάτε νέες εμπειρίες και αλλαγή σκηνικού – και αλίμονο σε όποιον εμποδίσει τον δρόμο σας. Αλλά μην μπείτε στο επόμενο αεροπλάνο για… οπουδήποτε, μπορείτε να περιηγηθείτε και τοπικά. Το θέμα είναι να σπάσετε τη ρουτίνα! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, κλείστε το πορτοφόλι και κρύψτε τις πιστωτικές σας κάρτες! Το απαιτεί μια αντίθεση του Ποσειδώνα με τον ορμητικό Άρη, στους τομείς σας των χρημάτων και των πόρων. Ακόμα κι αν έχετε υπό έλεγχο τους λογαριασμούς σας, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τους φαλιρίσετε… Αν δεν ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, κάτι άλλο ευθύνεται: Μπορεί να σας αγχώνει το μέλλον ή θέλετε να διώξετε δυσάρεστες σκέψεις!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ενίοτε είναι απαραίτητο να βάζετε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και όχι των άλλων! Αυτό υπογραμμίζει μια αντίθεση του Ποσειδώνα στα εδάφη σας, με τον πολεμιστή Άρη στον συνεργατικό 7ο Οίκο σας. Ακόμα κι αν έχετε γύρω σας αγαπημένα άτομα, πρέπει να δείτε και μια άλλη οπτική των πραγμάτων… Γι’ αυτό να έχετε ανοικτό μυαλό ώστε να αξιοποιήσετε την ενέργεια του διαφορετικού. Μην διστάσετε να εκφράσετε την αντίθεσή σας σε όσους πρέπει, με ευγένεια αλλά κάθετα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365