Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Σοβαρό τροχαίο με θύμα τον ράπερ Mad Clip στη Βουλιαγμένη – Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του

Έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας σε πολύ σοβαρή κατάσταση

Θύμα ενός σοβαρότατου τροχαίου στην παραλιακή, στο ύψος της Βουλιαγμένης, έπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (02.09.2021) ο γνωστός ράπερ Mad Clip. Έχει μεταφερθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας σε πολύ σοβαρή κατάσταση.


Το τροχαίο με θύμα τον Mad Clip έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα όταν ο γνωστός ράπερ, υπό άγνωστες για την ώρα συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε μια κολώνα. Λίγη ώρα πριν βρισκόταν σε γάμο φίλο του. 


Το ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, σε σημείο της μεγάλης ευθείας προς τη Γλυφάδα.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Porsche του Mad Clip έπεσε σε κολώνα στην άκρη του δρόμου και η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 34χρονος Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος το όνομά του) εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκαν δυο ώρες προσπάθειες από τους πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.


Η κολώνα πάνω στην οποία έπεσε το αυτοκίνητο του Mad Clip κόπηκε, κάτι που επίσης δείχνει την ταχύτητα με την οποία κινούνταν ο 34χρονος ράπερ. 


Τα σημάδια από τα ελαστικά στο δρόμο δείχνουν επίσης την απέλπιδα προσπάθεια του 34χρονου να σταματήσει την πορεία του αυτοκινήτου του. 


Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι ο 34χρονος ράπερ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Για να τον απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητό του χρειάστηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.


Ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365