Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ο Όλυμπος Αψάλου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διπλή μεταγραφική επιτυχία για τον Όλυμπο Αψάλου που προχώρησε στην απόκτηση δύο πολύ έμπειρων παικτών, που έχουν περάσει και παλιότερα από τον σύλλογο.

Η διοίκηση των ερυθρολεύκων ανακοίνωσε την απόκτηση των Πέτρου Στούπη και Νίκου Τσίκου.

Ο Πέτρος Στούπης είναι μεσοαμυντικός και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, με θητεία παλαιότερα σε Εδεσσαϊκό, Ακρίτα Σωσάνδρας, Άρη Προφήτη Ηλία, Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου, Πολυκαρπιακό Πολυκάρπης και Όλυμπο Αψάλου.

Ο Νίκος Τσίκος είναι μεσοεπιθετικός και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μαύρη Θύελλα Λυκοστόμου , με θητεία και στον Ακρίτα Σωσάνδρας με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α’ Κατηγορία, αλλά και στον Όλυμπο Αψάλου.

3 σχόλια:

  1. Ποιος στουπης ρε παιδιά 45 χρονών; αφήνεται τα νέα παιδιά μπαλτιδη και καραισαριδη να φύγουν και παίρνετε παλαίμαχους; κάτι γίνεται λάθος φέτος στην ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε πρωτάθλημα ΚΑΠΗ θα κατέβουμε? υπάρχει κάποιος λόγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365