Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΄΄Πρίγκιπας του Κάμπου΄΄ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ξεκινάει και θέλει να επιστρέψει εκεί που ανήκει !

Η ανδρική ομάδα και φέτος όπως και πέρυσι πλαισιώνεται με τα παιδιά του τμήματος της Κ 16 των υποδομών του Απόλλωνα

Με διάθεση όρεξη και πάνω απ΄ όλα με υγειονομική ασφάλεια για όλους μας, ξεκινάει την Δευτέρα επίσημα τις αθλητικές της δραστηριότητες για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά η οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ! Και λέμε η οικογένεια διότι τόσο τμήματα υποδομής όσο και η ανδρική ομάδα ξεκινάνε φέτος μαζί.

Μετά από έναν σχεδόν χρόνο ποδοσφαιρικής αδράνειας, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία της έναρξη και πάλι των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων της ομάδας μας !

Η ανδρική ομάδα και φέτος όπως και πέρυσι πλαισιώνεται με τα παιδιά του τμήματος της Κ 16 των υποδομών του Απόλλωνα, πλαισιωμένη όμως φέτος και με κάποια δικά μας παιδιά Κρυαβρυσιώτες ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει την δική του χρυσή σελίδα στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας μας (τα ονόματά τους θα ανακοινώνονται καθημερινά στο επόμενο χρονικό διάστημα)

Στόχος για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά καταρχήν είναι η ανάδειξη των νέων ταλέντων της ομάδας μας, τα οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία των λίγο μεγαλύτερων ηλικιακά, θα επιδιωχθεί να επαναφέρουν την ομάδα στις κατηγορίες που τις αξίζει να βρίσκεται, αρχής γενομένης από την φετινή χρονιά που θ΄ αγωνιστεί στην Β΄΄ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πέλλας.

Στο τιμόνι του Απόλλωνα θα είναι και εδώ ένα δικό μας παιδί, ένας ανερχόμενος προπονητής ο Γιώργος Τσάτσης με προπονητικές εμπειρίες από εθνικές κατηγορίες αλλά και ως επιστήμονας (γυμναστής) αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου της ομάδας μας Κώστα Βλάχου να συμμετέχει και αυτός από την θέση του στο χτίσιμο του νέου Απόλλωνα. Ραντεβού λοιπόν όλοι την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στις 4:30 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365