Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν κατεβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα ο Απόλλων

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την απόφαση της να μην κατέβει στο φετινό πρωτάθλημα ο Απόλλων Καλυβίων 1960, έκανε γνωστή η διοίκηση της ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, καθώς η όλη κατάσταση λόγω του covid, αλλά και το υγειονομικό πρωτόκολλο που απαιτεί χρόνο και χρήμα, ανάγκασε τους ανθρώπους της διοίκησης, σε αυτή την απόφαση.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δ.Σ παρακάτω:

Πριν 2 χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να λειτουργήσει ξανά το ιστορικό μας σωματείο μετά από πολυετή αδράνεια. Με πολύ κόπο, χρήμα και προσωπική εργασία καταφεραμε να κάνουμε λειτουργικό το γήπεδο μας και αποκτήσαμε υλικά προπόνησης, αγώνα και ρουχισμό από την αρχή. 

Δυστυχώς ο εθελοντισμός είναι δύσκολος αυτές τις μέρες και για να σταθεί μια ομάδα χρειάζεται μπόλικο από αυτόν. 

Μειναμε λίγοι πλέον σε αριθμό στην διοίκηση χωρίς να έχει εκφράσει κάποιος ενδιαφέρον να συνεισφέρει σε χρονο και όχι σε χρήμα σε συνδυασμό με τα υγειονομικά μέτρα λόγω covid όπου χρειάζονται περισσότερα άτομα για ελέγχους rapid test, εμβολιασμούς ποδοσφαιριστών  κτλ.  οποτε πήραμε την απόφαση να μην αγωνιστεί στην φετινή αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων μένοντας όμως ενεργός διοικητικά περιμένοντας την βοήθεια των ανθρώπων του χωριού για να τρέξει όλο αυτό. 


Θα επιστρέψουμε 

Με τιμή το Δ.Σ. Απόλλων Καλυβίων 1960

2 σχόλια:

  1. Χαλάει όλο το πρόγραμμα της Α και ακυρώνετε αγώνας του κυπέλλου
    Σεβαστή αλλά αργοπορημένη η απόφαση σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δικαιολογίες. Τζάμπα ωραίο γήπεδο έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365