Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Παράταση στις αποφάσεις για τη Γ΄Εθνική

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής είχαμε όσον αφορά στο μέτωπο της κρίσιμης συνεδρίασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, από την οποία θα ξεκαθάριζε πόσες και ποιες θα είναι οι ομάδες οριστικά, που θα πάρουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα, ωστόσο για αύριο (21/9) προγραμματίστηκε η Συνέλευση της SL 2, κάτι που ανάγκασε τους αρμόδιους συμβούλους της Επιτροπής να μεταθέσουν τη δική τους συνάντηση, ώστε να γνωρίζουν τις αποφάσεις που θα έχουν παρθεί στην ανώτερη κατηγορία, με την ελπίδα ότι θα είναι οι οριστικές.

Κατά συνέπεια, η συνεδρίαση της Επιτροπής θα γίνει την Τρίτη ή την Τετάρτη, ώστε να υπάρξει η προβλεπόμενη εισήγηση με το πλάνο των επτά ομίλων που θα τεθεί προς έγκριση στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που θα ακολουθήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση από την οποία θα προκύψει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (23/9) και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τις 3 Οκτωβρίου. Λόγω της κωλυσιεργίας που παρατηρείται στη λήψη μίας σειράς σημαντικών αποφάσεων και των ασφυκτικών χρονικών προθεσμιών που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αναβολής της κλήρωσης ή και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, βγάζοντας για μία ακόμη φορά εκτός προγράμματος τις ομάδες της Γ’ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365