Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Πετυχημένη συνταγή που δεν αλλάζει ο Ηρακλής Αγ. Λουκά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος
Με το γνωστό πρόσωπο των τελευταίων ετών θα παρουσιαστεί και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, ο Ηρακλής Αγίου Λουκά που χωρίς πολλά λόγια συνεχίζει την προετοιμασία του.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Γηραιού επιθυμούν να κάνει αθλητισμό με παιδιά του χωριού, όπως κάθε χρόνο και αν προκύψει κάτι καλό είναι έτοιμοι να το διαχειριστούν ανάλογα.
Στην κεφαλή της διοίκησης και στον προεδρικό θώκο παραμένει ο Αλέξανδρος Κουτσός, ενώ στην θέση του προπονητή θα είναι ο αδερφός του Απόστολος Κουτσός, που παραμένει ακλόνητος επί σειρά ετών στο πόστο του.

Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες προσθήκες κυρίως νεαρών παικτών στο ρόστερ, ωστόσο καλούνται άλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται, ο καθένας όπως μπορεί προς όφελος του Ηρακλή Αγ. Λουκά.

Η προετοιμασία ξεκίνησε στος αρχές του Σεπτέμβρη στο γήπεδο Αγ. Λουκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365