Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Αλμωπός: Υπέρ του η πιθανή καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης
Μόνο κακό δεν κάνει στους κυανόλευκους η πιθανή καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, η οποία πάει για Οκτώβριο.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, έδειξε καλό πρόσωπο στις φιλικές αναμετρήσεις, δείχνοντας ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική στη δύσκολη δοκιμασία της Σούπερ Λιγκ 2, ενώ η καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος, θα τον βοηθήσει ώστε η ομάδα να βρει τα πατήματα της και οι ποδοσφαιριστές να δεθούν μεταξύ τους, παρουσιάζοντας ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Ο επιπλέον και εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι το θέμα του γηπέδου, αφού πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες απαραίτητες εργασίες για να επιτραπεί στον Αλμωπό να αγωνιστεί στη φυσική του έδρα από την έναρξη του πρωταθλήματος.

3 σχόλια:

  1. Που το είδατε το καλό πρόσωπο; με τον ΠΑΟΚ β πλάκα μας έκαναν; η άμυνα πίσω τραγική και τρομερά αργή, σέντερ φορ δεν έχεις και με το που βγήκε ο αργεντινός δεν μπορούσαμε να κυκλοφορισουμε τη μπάλα. Κάντε επιτέλους λίγο κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη αλλά αυτές οι εργασίες προχωρούν,αν έχετε την καλοσύνη να μας πείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα εσυ μια ζωη κρινια εισαι, αμα θες φιλε μπες μεσα εσυ και παιξε,δηλαδη σαν να λες οτι τα αλλα παιδια ειναι αχρηστα και μονο ο αργεντινος ειναι καλος,αντε να πας να σε κοιταξει κανενας γιατρος λεω εγω,ρε ασχετε η ομαδα ειναι εξ ολοκληρου καινουργια ενω οι του ΠΑΟΚ εδω και τουλαχιστον εναμισι χρονο ειναι μαζι αυτοι οι παιχτες εχουν ομοιογενεια,αιντε μαθαμε αμεσως κακη κριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365