Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Αριδαία: Αποχώρησαν οι Ρομά από την παραποτάμια περιοχή (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Αποχώρησαν σταδιακά τις τελευταίες μέρες από την παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας οι Ρομά, οι οποίοι ήταν εγκατεστημένοι εκεί τα τελευταία χρόνια.


Οι Ρομά είχαν κατηγορηθεί και συλληφθεί σε πολλές περιπτώσεις για κλοπές στην περιοχή της Αριδαίας, κάτι που κατά καιρούς εξόργιζε την κοινωνία της πόλης με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.


Σήμερα το πρωί ο χώρος άδειασε τελείως και συνεργεία του Δήμου πραγματοποιησαν διάφορες εργασίες καθαρισμού.


Δείτε τις φωτό:








19 σχόλια:

  1. Το θέμα είναι που θα πάνε να τοποθετηθούν;θα αποχωρήσουν παντελώς απ'την ευρύτερη περιοχή ή θα μετοικήσουν κάπου παραδίπλα και θα δρουν πάλι ανενόχλητοι, υποβαθμίζοντας άλλη μια περιοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά μήπως βρήκαν άλλο σημείο στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο δήμαρχε άξιος ΠΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος δήμαρχος είναι άξιος?? Ο Σαμψωνιδης ο σεκιουριτας ο μικρός τους έδιωξε... Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το παιδί.. Μακη μου να σε χαίρεται η ομογένεια σου και να είσαι πάντα γερός... σε ευχαριστεί όλοι η αριδαια για το καλό που έκανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tι έκανε δηλαδή ο Μάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:39 όλα ο σαμψωνιδης τα έκανε ο δήμαρχος κοιμόταν όρθιος!!! Αν δεν έκανε όλες αυτές τις προσπάθειες ο Μάκης δεν θα γινόταν τίποτα!!!μπράβο φίλε Μάκη για το καλό που έκανες στον τόπο μας και τόπο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μη χαίρεστε....δεν έφευγαν!!! Ανακαίνιση κάνουν... μπήκαν στο εξοικονομώ και επιστρέφουν με ενεργειακές βίλες!!!!χαχαχα γατάκιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπινο λάδωσέ τους να γυρίσουν πίσω για να πιεις ότι υελικαυο Μπάτσης δε τους έδιωξε για πάντα κ μετά διώξε τους κ πες ότι εσύ το έκανες κ αυτό για να σε κάνουμε εκεί ένα άγαλμα προς τιμήν σου, θα ονομαστεί η περιοχή : Παραποτάμια περιοχή Μπίνου &ΣΙΑ..... Α και που είσαι... Μη ξεχάσεις να βγάλεις και διάγγελμα από κει.... ,Live μετάδοση κλπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο ρε Δήμαρχε, άξιος, ξέρουμε τις προσπάθειες που έκανες τόσους μήνες κι ας μην μίλαγες μέχρι να φανεί το αποτέλεσμα. Χίλια Μπράβο στον κύριο Μπάτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος δήμαρχος ρε γατάκια? Αυτός που πήγαινε και τους έκοβε τα χόρτα? Ξυπνήστε επιτέλους. Όποιος ευθύνεται γι' αυτό το καλό του οφείλουμε τουλάχιστον ένα μεγάλο ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιος να πει στον σεκιουριτα να κατέβει λίγο απ το καλάμι. Προσπάθειες χρονων και ξαφνικά με 1 καταγγελία έφυγαν;;; Για να ηρεμήσει λίγο που οικειοποιειται προσπάθειες άλλων που γίνονται χρόνια. Αντε μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά είναι γνωστό εδώ κ ένα χρόνο στους κύκλους του Δημάρχου ότι κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να τους διώξει από εδώ. Με νομικούς, με αστυνομία, με βουλευτές, το είχε ψάξει από παντού το θέμα και τόσο καιρό δούλευε αθόρυβα. Επιτέλους τα κατάφερε και δικαιώνεται ο αγώνας του. Τι Μάκης Σάκης Τάκης λέτε; Χρήστος Μπάτσης μόνο. Άξιος. Δεν σε είχα ψηφίσει την πρώτη φορά αλλά τώρα με κέρδισες σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο δήμαρχε!ξίδι στους υπόλοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι λέτε βρε κομάντο της κακιάς ώρας. Ο Λάκης με τον Ρόρρη τους διώξανε είναι γνωστό αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάτσης Μπάτσης Μπάτσης και πάλι Μπάτσης. Αυτός καθάρισε την περιοχή! Αν δεν σας αρέσει ξύδι. Ο κόπος του ολοφάνερος και οι προσπάθειες του ξεκάθαρες. Τώρα ποιος σεκιουριτάς είναι αυτός που φόβισε ποιον…μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας! Ευχαριστώ ! Άξιος δήμαρχε!

      Διαγραφή
  16. Άμα δεν έμπαινε εκεί μέσα ο Λάκης δεν θα γινόταν τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάμο η μπάλα..γίναμε όλοι ειδήμονες και ξερόλες!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365