Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

“Τρέχουν” οι συμψηφισμοί οφειλών από ΕΝΦΙΑ με επιστροφές φόρων και αποζημιώσεις ακινήτων

Επιστροφή φόρου
Επιστροφή φόρου αναμένεται έχουν φέτος 1.417.000 πολίτες.

Η μέση επιστροφή φόρου των 1.417.οοο πολιτών είναι 396€. Την ίδια στιγμή, ο μέσος ΕΝΦΙΑ για 6.155.209 ιδιοκτήτες είναι 340€.


Την ίδια στιγμή, 1.024.800 ιδιοκτήτες έχουν ΕΝΦΙΑ κάτω από 1 € και έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν.

Το υπουργείο Οικονομικώ ξεκίνησε την διαδικασία συμψηφισμού οφειλών από ΕΝΦΙΑ με επιστροφές φόρων και αποζημιώσεις ακινήτων.


Μάλιστα, έως την Τρίτη 28/9 αναμένεται η ολοκλήρωση συμψηφισμών – επιστροφών με ΕΝΦΙΑ.

Εάν η επιστροφή φόρου είναι μεγαλύτερη από τον ΕΝΦΙΑ, ο φορολογούμενος θα λάβει την θετική διαφορά στον λογαριασμό του. Πρόϋπόθεση είναι η δήλωση λογαριασμού στο Taxisnet.

Σε περίπτωση που ο φόρος ΕΝΦΙΑ είναι υψηλότερος από ποσό επιστροφής, ο φορολογούμενος θα πρέπει να καταβάλλει το υπόλοιπο της οφειλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365