Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Βασίλης Λεβέντης: Για αυτό δεν είχε κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού

Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι
«Ξεκίνησε στις 17 του μηνός. Έκανε το τεστ και μας τηλεφώνησαν ότι είναι θετικό. Του είπαν να πάει στον Ευαγγελισμό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι. Με καθοδήγηση των γιατρών, έκαναν ό,τι έπρεπε να κάνουν».


Η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του, διασωληνωμένος, με κορονοϊό, μίλησε στην εκπομπή TLIVE για το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του, που οδήγησε τον πολιτικό στην εντατική.

«Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38… Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί… Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα».


Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο ίδιος ο Βασίλης Λεβέντης είχε επιλέξει ο ίδιος να παραμείνει στο σπίτι και να μην πάει στο νοσοκομείο, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνει νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες».

Γιατί δεν είχε εμβολιαστεί

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγός του, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο Βασίλης Λεβέντης έχει σακχαρώδη διαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας. «Έχει πολλές ευαισθησίες» συμπλήρωσε.

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. «Μου έλεγε: Ας περιμένω λίγο ακόμα…  Είναι σκληρές στιγμές, να μην τις ζει κανένας. Προσεύχομαι…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365