Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Αναγέννηση Καρδίτσας: Το ισχυρό ρόστερ της αντιπάλου του Αλμωπού στο Κύπελλο Ελλάδος

Γράφει ο Αντώνης Καρατζίδης

Ήταν 15 Ιανουαρίου 2018 όπου η Αναγέννηση Καρδίτσας, δήλωσε την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και το καινούριο της ξεκίνημα από τα τοπικά πρωταθλήματα του νομού Καρδίτσας.


Τρία χρόνια μετά, δηλώνει βροντερό παρών, επιστρέφοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Ο Αντώνης Καρατζίδης αναλύει το πολύ ισχυρό ρόστερ της Αναγέννησης με παίκτες οι οποίοι μπορεί να κάνουν την διαφορά, και πλέον δείχνει ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσκολία βρεθεί στο δρόμο της.


Προπονητής της ομάδας, είναι ο 51χρονος Περικλής Αμανατίδης κάτοχος UEFA Pro, ο οποίος κατέχει ένα πλούσιο βιογραφικό με πολλές ανόδους ομάδων και πολλά πρωταθλήματα στο ενεργητικό του.


Ο επαγγελματισμός του, η πορεία των ομάδων στις οποίες εργάστηκε, όπως και το αποτέλεσμα των κόπων του, που έχει φανεί μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αποτέλεσαν τα στοιχεία για να είναι εκείνος, που θα οδηγήσει την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας την ερχόμενη χρονιά.


Δείτε παρακάτω το ρόστερ της ομάδας:


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γκέκας Νέστορας

Θεολόγης Μένιος

Ντιμίτροβιτς Φίλιπ


ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Καρανίκας Νίκος

Γκόλιας Νίκος

Σταμόπουλος Τζέιμς

Ανδρέου Γιάννης

Κουτρομάνος Δημήτρης

Λαρρέα Χουάν

Κοτσώνης Δημήτρης

Γκουγκούδης Σπύρος


ΜΕΣΟΙ

Κουτσιανικούλης Βασίλης

Θεολόγης Βασίλης

Οικονόμου Γιώργος

Ζάγγος Παναγιώτης

Γκίνη Δαμιανός

Μπενγκόα Μάρτιν

Λαγός Τάσος

Μπακρατσάς Κώστας

Πολίτης Λάμπρος

Λώττας Άρης

Βιδάλ Ιγκόρ

Μπραμπίγια Λούκας

Μπάλλας Παναγιώτης

Πλέγας Κώστας

Ροβίθης Μανώλης


ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αθανασιάδης Στέφανος

Μπιανκόνι Μιγκέλ

Ξέρρας Γιώργος

Μάνιος Παναγιώτης

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365