Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Εγκλωβισμένοι σε απλά πράγματα και πάντα ανέτοιμοι στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Σε πολλές τοπικές Ενώσεις ανακοινώθηκε και επίσημα η αναβολή των αγώνων, γιατί η ιστορία με την επανέκδοση των δελτίων κατάντησε μια ακόμη ταλαιπωρία, για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αυτό το θέμα με τα δελτία και την ολική αλλαγή, μάλλον βρήκε ανέτοιμους τους παράγοντες που πίστεψαν ότι θα είναι μια υπόθεση ρουτίνας και ίσως να άργησαν, αλλά έτσι όπως έχει η κατάσταση στην χώρα μας οι δικαιολογίες είναι αρκετές. Μετά την περσινή χαμένη σεζόν λόγω του κορονοϊού, τα ερασιτεχνικά σωματεία στην πλειοψηφία τους παρουσίαζαν σημεία διάλυσης, αγωνιστικοί χώροι, αποδυτήρια εγκατελειμμένα, κάποιοι παράγοντες τα παράτησαν οριστικά, κάποιοι άλλοι που έμειναν αντιμετώπισαν και ακόμα και τώρα αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα για να ολοκληρώσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους, οι ποδοσφαιριστές περιμένουν ως συνήθως την τελευταία στιγμή για να προσκομίσουν τα έγγραφα, για να εκδώσουν τα δελτία τους.

Πως είναι δυνατόν η ΕΠΟ να κάνει αυτές τις αλλαγές με την επανέκδοση των δελτίων, μέσα σε στιγμές δύσκολες για την κοινωνία μας, σε στιγμές που οι άνθρωποι είναι σε απόγνωση, οι επιχειρήσεις μαστίζονται από ένα σωρό προβλήματα, ίσως θα μπορούσε να το πράξει τα επόμενα χρόνια, αυτή η αλλαγή δεν αποτελεί την σωτηρία του ποδοσφαίρου.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν, ότι η όλη ιστορία γίνεται για εισπρακτικούς λόγους και για τα ταμεία της ΕΠΟ, ωστόσο ακόμη κι αυτοί οι αρμόδιοι της ΕΠΟ δεν σκέφτηκαν καθόλου ότι ο Έλληνας όλα την τελευταία στιγμή τα κάνει με αποτέλεσμα να κολλήσει το σύστημα και να μπλοκάρει την έκδοση των δελτίων που είχε σαν αποτέλεσμα την αναβολή των αγώνων.

Σε όλες τις χώρες παίζουν μπάλα στα γήπεδα και εμείς είμαστε γαντζωμένοι στην γραφειοκρατία και εγκλωβισμένοι χωρίς λόγο σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365